Salade Chevre Chaud med friske hindbær
Opskrift på nem og lækker Salade Chevre Chaud med friske hindbær.

Nem og lækker måltidssalat med bagt gedeost, friske hindbær og ristede hasselnødder.
Jeg elsker bagt gedeost, – smagen og konsistensen, uhmmm. Denen salat er perfekt som en god frokost salat til 2 personer, – men smager også virkelig dejligt til en god bøf eller lignende.
Top den med en god balsamico creme, jeg bruger Hr. Skov, – det bliver ikke nemmere.

Salade Chevre Chaud med friske hindbær
Opskrift på nem og lækker Salade Chevre Chaud med friske hindbær.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 100 g
frisk spinat
- 75 g
ruccola
- 125 g
hindbær
- 1
gederulle, ca. 180 g
-
½ flute
- 50 g
hasselnødder, grofthakkede (*gerne ristede)
-
Balsamico creme, – en god mørk balsamico
-
Olivenolie
-
Salt
Sådan gør du
- Skyl salater og hindbær grundigt, og lad det hele dryppe godt af i et viskestykke eller i en sigte.
- Skær brødet i tynde skiver og læg dem på en bageplade, – pensl dem med olivenolie og drys med lidt salt.
- Skær gedeosten i skiver på ca. 1 cm i tykkelsen og læg også disse på bagepladen.
- Bag gedeost og brødskiver i ca. 12 min. i en forvarmet ovn, ved 200 grader, almindelig ovn. Tag gedeosten ud og lad brødskiverne bage videre på en rist i ca. 6 min., – til skiverne er gyldne og sprøde.
- Bland salaterne på et stor fad, top brødskiverne med gedeost og stik disse ned mellem salaterne.
- Fordel de friske hindbær og ristede hasselnødder på toppen, og slut af med en god balsamico creme.
