Rösti vafler med parmaskinke og burrata - Nem appetizer

Rösti vafler med parmaskinke og burrata

Rösti vafler med parmaskinke og burrata
Opskrift på super nemme hapsede med vaffelristede pommes rösti med parma, rucola og burrata.
Rösti vafler med parmaskinke og burrata - Nem appetizer

Rösti vafler med parmaskinke og burrata er den perfekte appetizer eller snack til både nytår og sommerens fester. De er nemme at lave og smager fantastisk – en kombination af sprød kartoffel, salt parma og cremet burrata – det smager fantastisk.

Opskriften er super enkel, da du blot skal bruge færdige rösti kartofler. Lad dem tø op, og rist dem derefter sprøde i et vaffeljern.
Det giver dem både en flot form og en dejlig sprødhed. Top de lune eller let afkølede vafler med små pakker af parmaskinke, der er viklet omkring lidt frisk rucola, og afslut med en klat burrata for at give retten det cremede og luksuriøse præg.

Parmaskinken kan nemt erstattes af serranoskinke, hvis du foretrækker det, eller du kan eksperimentere med andre toppings. Disse små hapsere er perfekte til stående snacks, uanset om det er til nytårsbordet eller sommerens udendørs sammenkomster.

Med denne opskrift får du en elegant og lækker løsning, der både ser imponerende ud og er utrolig nem at lave – en sikker vinder hos dine gæster.

Rösti vafler med parmaskinke og burrata - Nem appetizer

Rösti vafler med parmaskinke og burrata

Opskrift på super nemme hapsede med vaffelristede pommes rösti med parma, rucola og burrata.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Appetizer, Forret, Snack
Køkken: Dansk
Nøgleord: Appetizer, Hapser, Nytår, Snack
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal12 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 12 rösti kartofler – optøet
  • 6 skiver parmaskinke, halveret (eller serrano)
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 burrata, drænet for væde
  • Friskkværnet peber
  • Evt. brøndkarse eller andet grønt

Sådan gør du

  • Læg de optøede rösti kartofler i et vaffeljern, og mas dem flade. Bag dem til de er gyldne og sprøde.
    Fortsæt til alle kartofler er færdige, og læg dem løbende til side på en bageris, så de forbliver sprøde.
  • Tag en smule rucola og fold skinken heromkring, og læg det på toppen af de ristede rösti kartofler.
  • Åben burrataostten, og læg en god teskefuld på toppen af hver skive skinke.
  • Krydr med friskkværnet peber og top evt. med en smule brøndkarse eller andet grønt. Server straks.

Kommentarer

  1. Hej jeg kan ikke finde de rosti vafler med peberrods cream og laks.

  2. 5 stars
    Hej
    Jeg lavede dem som appetizer nytårsaften, men har du en idé hvordan jeg kan lave dem til forret. Jeg tænker det er for lidt til en forret, er 2 for voldsomt eller har du måske et forslag til et del element?

    • Hej Tine

      Det er en rigtig god idé 🙂
      Faktisk kan man købe større rösti kartofler (eller lave dem selv). Og får du en større base, altså kartoflen, så kan du også toppe den med ekstra fyld – så den går bedre som en forret 🙂

      Alternativ kan du lave f.eks. en spinatvaffel eller lignende og bruge som bund 🙂

      Kh Dianna

  3. 5 stars
    Virkelig god og meget nem forret. Jeg brugte de store Røsti og Buratta med trøffel – det var SÅ lækkert 🙂

  4. Annemette

    Skal de serveres varme

5 from 2 votes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)