Opskrift på super nemme hapsede med vaffelristede pommes rösti med parma, rucola og burrata.
Ret Appetizer, Forret, Snack
Køkken Dansk
Nøgleord Appetizer, Hapser, Nytår, Snack
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 12personer
Calories 18kcal
Ingredienser
12rösti kartofler - optøet
6skiverparmaskinke, halveret (eller serrano)
1håndfuldrucola
1burrata, drænet for væde
Friskkværnet peber
Evt. brøndkarse eller andet grønt
Sådan gør du
Læg de optøede rösti kartofler i et vaffeljern, og mas dem flade. Bag dem til de er gyldne og sprøde.Fortsæt til alle kartofler er færdige, og læg dem løbende til side på en bageris, så de forbliver sprøde.
Tag en smule rucola og fold skinken heromkring, og læg det på toppen af de ristede rösti kartofler.
Åben burrataostten, og læg en god teskefuld på toppen af hver skive skinke.
Krydr med friskkværnet peber og top evt. med en smule brøndkarse eller andet grønt. Server straks.