
Findes der noget bedre end en klassisk rødspættefilet… Nej vel?!
Det vigtigste er en god og lækker rødspættefilet med et fint lag kød på, – vi går altid til vores fiskehandler, det smager bare bedre, og så er det skønt at få frisk fisk.
Vi går generelt meget op i at købe ind ved vores lokale butikker, det gør at vi har en relation til stederne, og tit bliver inspireret til at prøve nye produkter vi ikke selv havde overvejet, hvilet er super fedt når man har en mad blog.
Vi synes denne her må være den ultimative fiskefilet, da alt er hjemmelavet, – du kan finde vores opskrifter på remoulade, mayonnaise og rugbrød via linkene.

Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4
store rødspættefileter
- 2
æg, sammenpisket
- 2 dl
hvedemel
- 3 dl
rasp
-
Salt og peber
- 5 liter
friture olie eller vindruekerneolie
Tilbehør
- 4 skiver
hjemmelavet rugbrød
-
Hjemmelavet remoulade
-
Æbler i tynde skiver
-
Citron
-
Purløg
-
Dild
Sådan gør du
- Varm olien op til 1670-180 grader.
- Skyl og rens fileterne for evt. urenhedder og dup dem tørre.
- Bland lidt salt og peber i raspen.
- Vend rødspættefileterne i mel, derefter sammenpisket æg og til sidst i raspen.
- Fritter fileterne i den varme olie til de er gyldne og lad dem derefter dryppe let af på lidt køkkenrulle.
- Anret de sprøde fiskefileter på rugbrød og top med remoulade, citron, æble, purløg og dild.
Noter
Der her på billederne serveret på de smukke lyse keramik tallerkener fra Würtz.

