Opskrift på rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
4
store rødspættefileter
2
æg, sammenpisket
2dl
hvedemel
3dl
rasp
Salt og peber
5liter
friture olie eller vindruekerneolie
Tilbehør
4skiver
hjemmelavet rugbrød
Hjemmelavet remoulade
Æbler i tynde skiver
Citron
Purløg
Dild
Sådan gør du
Varm olien op til 1670-180 grader.
Skyl og rens fileterne for evt. urenhedder og dup dem tørre.
Bland lidt salt og peber i raspen.
Vend rødspættefileterne i mel, derefter sammenpisket æg og til sidst i raspen.
Fritter fileterne i den varme olie til de er gyldne og lad dem derefter dryppe let af på lidt køkkenrulle.
Anret de sprøde fiskefileter på rugbrød og top med remoulade, citron, æble, purløg og dild.
Video
Noter
Vi lavede de her vanvittig lækre fiskefileter til vores julefrokost og det var et kæmpe hit.
Der her på billederne serveret på de smukke lyse keramik tallerkener fra Würtz.