Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Rødbedesild

Rødbedesild
Opskrift på hjemmelavede rødbedesild, - perfekt til det kolde bord.
Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Lækre hjemmelavede rødbedesild vendt i en cremet dressing med små rødbede tern, kapers og løg.
Jeg kan virkelig god lide en god sildemad, – og jeg har nok lidt en svaghed for sild der svømmer rundt i en dressing, – jeg elsker jo dips og dressinger.
Rødbedesild smagte jeg første gang på en frokostplatte på en restaurant, – og jeg var vild med det. Derfor har jeg gjort kunsten efter, og lavet min egen rødbede sild, – og jeg synes den smager hamrende godt altså 🙂
Serveres rødbedesilden som smørrebrød til frokost er der til 4 personer, – er det som del af det kolde bord, med andres retter, er der sagtens til 6 personer.

Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Rødbedesild

Opskrift på hjemmelavede rødbedesild, – perfekt til det kolde bord.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 19 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 300 g marinerede sildefileter, drænet vægt
  • 100 g syltede rødbeder, skåret i små tern
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 spsk god mayonnaise
  • 1 lille skalotteløg, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1 tsk dijon
  • 1 tsk sukker
  • Salt og peber
  • Brøndkarse og purløg til toppen

Sådan gør du

  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med sukker, dijon, skalotteløg, rødbede og kapers. Smag til med salt og peber.
  • Dup sildefileterne tørre i lidt køkkenrulle, og skær dem ud i mindre stykker.
  • Vend sildefileterne i dressingen, og sæt på køl til de skal serveres.
    Top den med brøndkarse og purløg inden servering.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing
Rødbedesild – Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Kommentarer

  1. Hanne flor

    Hvor længe før kan de laves lyder rigtig godt

    • Hej Hanne
      Jeg vil kun anbefale at lave dem dagen før 🙂
      Og husk at duppe sildene godt tørre, så ikke marinaden bliver tynd 🙂

      Kh Dianna

  2. Johnny Fiil Adler

    5 stars
    Den opskrift lærte jeg af vores kok på ØK skib i 78. Jeg var selv ungkok,
    Har lavet denhvert år siden til julefrokost og påskefrokost.
    De er bare god……

    • Hej Johnny

      Ej hvor sjovt altså, sikken en hyggelig historie 🙂
      Og ja, det smager simpelthen så godt, er også vild med det 🙂

      Rigtig dejlig dag 🙂

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)