Pizza bianco med spinat og gedeost
Opskrift på pizza bianco med spinat og gedeost

Lækker pizza bianco med spinat og gedeost, – enkel og lækker.
Herhjemme har vi en forkærlighed for pizza bianco, i hvert fald hvis den indeholder gode mængder mascarpone. Mascarpone på en pizza er stærkt undervurderet, det smager virkelig helt fantastisk godt.
Prøv denne lækre version med dampet spinat og gedeost, det er altid en sikker vinder.

Pizza bianco med spinat og gedeost
Opskrift på pizza bianco med spinat og gedeost
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 250 g
frisk spinat
- 200 g
mozzarella
- 200 g
gedeost i skiver
-
Muskatnød, revet
-
Lidt smør
-
Salt og peber
-
Ruccola
-
Evt. lidt parmesan
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler, – ca. 30 cm. i diameter.
- Fordel lige mængder mozzarella og spinat på bundende.
- Læg skiver af gedeost på pizzaerne og riv lidt muskatnød ud over hver.
- Krydr med salt og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (i ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
- Server med lidt ruccola og evt. et drys fintrevet parmesan.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
