Pizza a la Gambas al Ajillo - Hvid pizza med hvidløgs rejer

Pizza a la Gambas al Ajillo – Pizza med hvidløgs rejer

Pizza a la Gambas al Ajillo - Hvid pizza med hvidløgs rejer
Pizza a la Gambas al Ajillo - Pizza med hvidløgs rejer
Opskrift på pizza bianco med mascarpone og hvidløgsrejer.
4.84 fra 18 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Lækker pizza bianco toppet med Gambas al Ajillo, – wow altså, sikke en vinder.
Denne her pizza gik direkte i vores hvidløgs-reje-elskende-hjerter, – den smager ustyrlig godt.
Bunden er toppet med mascarpone og hvidløgs/chili marinerede rejer, – og inde servering drysset med lidt frisk persille. Den er uden tvivl blevet en af favoritterne herhjemme, – en pizza der virkelig får solen og sommerstemningen til at skinne.

Pizza a la Gambas al Ajillo - Hvid pizza med hvidløgs rejer

Pizza a la Gambas al Ajillo – Pizza med hvidløgs rejer

Opskrift på pizza bianco med mascarpone og hvidløgsrejer.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.84 fra 18 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej

  • 400 g

    rå tigerrejer, – der skal bruges 10 pr. pizza

  • 300 g

    mascarpone

  • 1 dl

    olivenolie

  • 4 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 3

    stilke bredbladet persille, finthakket

  • 1/2

    -1 chili, finthakket – juster selv styrken

  • Salt og peber

  • Evt. finthakket persille og chiliflager til toppen

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Tø rejerne op i køleskabet eller i kold vand, – rens dem for skaller og tarm, og dup dem tørre i et viskestykke.
  • Bland olien med hvidløg, persille og chili, – juster selv styrken. Smag til med salt og peber.
Vend rejserne i olien, og lad dem trække i min. 30 min. på køl, – gerne længere.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør bundene med mascarpone, – rør evt. mascarponen først, så er den nemmere at større ud.
  • Top med hvidløgsrejer og hæld også en smule af marinaden ud på pizzaerne, – krydr med salt og peber.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
  • Server pizzaerne toppet med finthakket persille og evt. Et dryst chiliflager.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Pizza a la Gambas al Ajillo - Hvid pizza med hvidløgs rejer
Pizza a la Gambas al Ajillo – Hvid pizza med hvidløgs rejer

Kommentarer

  1. Michelle func

    5 stars
    Tak for mange fantastiske retter jeg kunne nævne mange favorit retter fra dine link! dette er blandt andet blevet familiens favorit pizza

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)