Persilledressing
Opskrift på nem og lækker persilledressing
Nem og lækker persilledressing, – skøn og mild smag der passer til det meste.
Herhjemme bruger vi den i pitabrød, på salater eller som dip til kød, brød og chips.
Den kan røres sammen på 5 min., – men må meget gerne stå og trække på køl i min. 30 min. inden servering.

Persilledressing
Opskrift på nem og lækker persilledressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 dl
creme fraiche
- 1/2 dl
mayonnaise
- 3 spsk
citronsaft
- 2 tsk
dijonsennep
- 2 håndfulde
persille, finthakket (bredblade eller kruspersille)
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Bland creme fraiche, mayonnaise og dijonsennep i en skål.
- Rør persillen i og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
- Stil på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

