Persilledressing
Opskrift på nem og lækker persilledressing

Nem og lækker persilledressing, – skøn og mild smag der passer til det meste.
Herhjemme bruger vi den i pitabrød, på salater eller som dip til kød, brød og chips.
Den kan røres sammen på 5 min., – men må meget gerne stå og trække på køl i min. 30 min. inden servering.

Persilledressing
Opskrift på nem og lækker persilledressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 dl
creme fraiche
- 1/2 dl
mayonnaise
- 3 spsk
citronsaft
- 2 tsk
dijonsennep
- 2 håndfulde
persille, finthakket (bredblade eller kruspersille)
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland creme fraiche, mayonnaise og dijonsennep i en skål.
- Rør persillen i og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
- Stil på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.