Pasta med cremet spinatsauce - Opskrift på nem spinatsauce

Pasta med cremet spinatsauce

Pasta med cremet spinatsauce
Opskrift på den nem og super lækker spinatsauce, - blendet til den blødeste grønne creme.
Pasta med cremet spinatsauce - Opskrift på nem spinatsauce

Nem og lækker spinatsauce, – blød og cremet og lavet helt uden fløde. Den tager kun små 20 minutter at lave, – og se lige en smuk grøn farve.
Server pastaen alene eller til et stykke stegt kylling, laks eller oksekød. Serveres pastaen uden kød, – vil jeg anbefale at servere med et stykke brød, en tomatsalat eller lignende ved siden af.

Pasta med cremet spinatsauce - Opskrift på nem spinatsauce

Pasta med cremet spinatsauce

Opskrift på den nem og super lækker spinatsauce, – blendet til den blødeste grønne creme.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.91 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 400 g friske spinat – frost kan også bruges
  • 1 løg, grofthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • 100 g parmesan, fintrevet
  • 40 g pinjekerner
  • 1-1 1/2 dl bouillon, – grønt eller kylling
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt. en smule citron

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente som beskrevet på posen.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande og læg dem til side.
  • Varm lidt olie op på samme pande og steg løg og hvidløg et par minutter.
  • Hæld basilikum og spinaten over og lad det varme med til den falder sammen, – krydr med friskkværnet peber og en smule salt.
  • Hæld pandens indhold i en blender sammen med pinjekerner og varm bouillon (start med 1 dl). Blend til du har en blød og ensartet sauce.
  • Hæld saucen tilbage på panden, tænd blusset på middel varme og rør parmesanen ud i saucen.
    Smag til med salt og peber og tilsæt evt. en smule citron.
  • Dræn pastaen for væde og vend den sammen med saucen på panden.
    Juster evt. konsistensen med den sidste bouillon hvis der er behov for det.
  • Server med revet parmesan og evt. frisk basilikum på toppen.
Pasta med cremet spinatsauce - Opskrift på nem spinatsauce
Pasta med cremet spinatsauce – Opskrift på nem spinatsauce
Pasta med cremet spinatsauce - Opskrift på nem spinatsauce
Pasta med cremet spinatsauce – Opskrift på nem spinatsauce
Pasta med cremet spinatsauce - Opskrift på nem spinatsauce
Pasta med cremet spinatsauce – Opskrift på nem spinatsauce

Kommentarer

  1. 4 stars
    Det smager super lækkert! Mit blev dog samlet lidt i en klump, og slet ikke så flot og cremet som på dit billede. Hvad kan det mon skyldes?

    • hej Sofie
      Dejligt den smagte dig 🙂
      Jeg tænker der kan være to ting, – huskede du at fortynde med pastavand? Også efter den er vendt med pastaen, – der justeres konsistensen nemlig en sidste gang 🙂
      Og ellers tænker jeg det kan være den pasta du har brugt. Måske den har ligget for længe efter den blev drænet så den har sat sit i klumper?

      Kh Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)