Pasta i cremet peberfrugtsauce - Opskrift med grillet peberfrugt

Pasta i cremet peberfrugtsauce

Pasta i cremet peberfrugtsauce - Opskrift med grillet peberfrugt
Pasta i cremet peberfrugtsauce
Pasta vendt i cremet sauce lavet på grillede peberfrugter.
4.41 fra 20 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Fantastisk lækker pastaret med en skøn smag fra de grillede peberfrugter, hvidløg og fløde. Når først forarbejdet med de grillede peberfrugter er klaret tager retten ikke meget mere end små 20 min. at bikse sammen, – og resultatet er virkelig lækkert, – en ultra blød og cremet sauce med masser af smag.
Jeg griller gerne peberfrugterne af dagen inde, da de skal være helt kolde før du kan pille dem, – så er det hele klar til dagen efter. Så når du alligevel har gang i grillen en forårsdag kan du smide peberfrugterne på, – så er maden i hus til dagen efter.

Pasta i cremet peberfrugtsauce - Opskrift med grillet peberfrugt

Pasta i cremet peberfrugtsauce

Pasta vendt i cremet sauce lavet på grillede peberfrugter.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.41 fra 20 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g

    pasta, – spaghetti, linguine eller lignende

  • 5 peberfrugter, – helst kun røde og gule
  • 2

    løg, groft hakkede

  • 4 fed

    hvidløg

  • 40 g

    smør

  • 1/4 l

    piskefløde

  • 1 dl

    vand + 1/2 grøntsagsboullion terning

  • 50 g

    parmesan, fintrevet

  • 1 spsk

    citron

  • 1 tsk

    chiliflager

  • 2 tsk

    paprika

  • 1/2 tsk

    røget paprika

  • Salt og peber

  • Finthakket persille og revet parmesan til toppen

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Befri peberfrugterne for kernehusene og skær dem ud i store stykker. Grill stykkerne på skindsiden, gerne over kul, det giver en skøn smag, – til de er godt sorte på skind siden. Placer stykkerne i et fad, dæk det med film og lad dem køle af inden skindet pilles af. Peberfrugterne kan også grilles hele på alle skindsider, og derefter skæres ud, – det er hvad man finder nemmest.
  • Smelt smørret i en gryde og steg løg og hvidløg af til løgene er klare.
  • Tilsæt peberfrugterne og krydr med papirka, røget paprika og chiliflager, – lad det stege med et par minutter.
  • Hæld piskefløden, vand og boullionterningen over og blend til saucen er jævn og cremet, – enten med en stavblender eller ved at hælde det hele i en blender. Vi bruger gerne vores Thermomix til at tilberede saucen i.
  • Hæld saucen tilbage i gryden, tilsæt fintrevet parmesan og citronsaft, og varm saucen godt igennem.
  • Smag til med salt og peber.
  • Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og vend den straks i den cremede peberfrugtsauce.
  • Server retten toppet med finthakket persille og revet parmesan.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Pasta i cremet peberfrugtsauce - Opskrift med grillet peberfrugt
Pasta i cremet peberfrugtsauce – Opskrift med grillet peberfrugt
Pasta i cremet peberfrugtsauce - Opskrift med grillet peberfrugt
Pasta i cremet peberfrugtsauce – Opskrift med grillet peberfrugt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)