Pandestegt rødspættefilet
Opskrift på pandestegt rødspættefilet

Pandestegt rødspættefilet på rugbrød, – helt enkelt og så vanvittig lækkert. Hele familien er vilde med denne skønne klassikker, og så tager den ingen tid at lave.
Her er den serveret med sprøde salater, hakkede kapers og en god remoulade, – og så en lille snaps til.

Pandestegt rødspættefilet
Opskrift på pandestegt rødspættefilet
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 4
store eller 8 små rødspættefileter, friske
- 2 dl
grahamsmel
-
Salt og peber
- 4 skiver
rugbrød
-
Smør til stegning
-
Remoulade
-
Kapers
-
Citron
-
Frisee salat
-
Dild
-
Syre
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland grahamsmel med salt og peber.
- Vend rødspættefileterne i mel blandingen.
- Smelt en god klat smør på 2 pander og steg fileterne ved middelvarme til de er fine gyldne, – du kan med fordel bruge klaret smør.
- Anret på rugbrød, og pynt med salat, dild, syre, kapers og citron.
- Server med en god remoulade ved siden af.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.
