
Lækre små mini pølsehorn, – bløde og saftige og et kæmpe hit hos både børn og voksne.
Pølsehorn er altid et populært indslag til både picnic, børnefødselsdage eller bare når børnene har venner med hjem.
De er super gode at have med på tur, og de her mini pølsehorn vækker altså altid stor begejstring, – et skønt lille fingerfood.

Mini pølsehorn
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 25 g
gær
- 600 g
hvedemel
- 100 g
smør
- 3 dl
lun sødmælk
- 1 tsk
salt
- 1 tsk
sukker
- 1
æg
- 100 cocktailpølser
-
Æg til pensling
-
Lys sesam
Sådan gør du
- Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt herefter sukker, salt og æg.
- Smulder smøret i melet og arbejdt det godt ind i melet.
- Rør derefter det hele sammen på en røremaskine til dejen er fin og glat, det tager godt 6-8 min.
- Lad dejen hæve et lunt sted i godt en time.
- Del dejen i 6-8 lige store stykker, her kommer det an på hvor store stykker du trives med at arbejde med.
- Rul hver del ud i et rektangel der måler ca. 14 cm i højden og så langt dejen nu rækker.
- Brug en pizzaskærer og skær dejen ud i smalle aflange trekanter (på den korte led), så der er rigeligt dej at rulle om cocktailpølserne.
- Læg dem på en bageplade med samlingen nedad og lad pølsehornene efterhæve i ca. 30 min.
- Pensl pølsehornene med sammenpisket æg og drys evt. med sesam.
- Bage i en forvarmet ovn i ca. 12 min ved 200 grader.
- Lad dem køle af på en bagerist.
Noter
