Frikadeller
Opskrift på luksus frikadeller med Fanø skinke

Lækre klassiske frikadeller fyldt med finthakket Fanø skinke, – det gør bestemt ikke sådan en frikadelle dårligere.
Vi lavede disse frikadeller i forbindelse med vores Forlorne harer, og de røg ind på en sikker første plads over de bedste frikadeller.

Frikadeller
Opskrift på luksus frikadeller med Fanø skinke
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g
svinekød eller kalv/flæsk
- 1 dl
mælk
- 1 dl
rasp
- 1
æg
- 130 g
Fanø skinke, finthakket (eller anden tørret skinke)
- 2
løg, finthakket
-
Evt. lidt frisk finthakket timian
-
Salt og peber
-
Olie og smør til stegning
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Svits løg og Fanø skinke i lidt olivenolie til løgene er klare, og lad det køle let af.
- Rør løg blandingen sammen med kødet, æg, rasp, mælk, salt og rigeligt peber.
- Sæt farsen på køl i 30 min.
- Form farsen til frikadeller og steg i rigeligt smør og olie til de er gyldne og gennemsteg.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Har lavet frikadeller med feta, revet gulerod eller bare godt fyldt med egne krydderurter. Variant med skinke ikke prøvet tidligere, men de var lækre, så de er med på listen fremover.
Hej Tonie
Ej hvor dejligt at høre – tusind tak fordi dus skriver det 🙂
Kh Dianna