Knækbrød med chia og birkes
Opskrift på det lækreste knækbrød fyldt med frø og kerner.Denne portion giver 2 bageplader.

Lækkert sprødt knækbrød fyldt med frø og kerner der indeholder en masse gode kostfibre og sunde olier.
Det er så nemt at lave knækbrød, og smagen er bare så meget bedre end det du kan købe i butikkerne.
Det tager 2 min. at røre dejen sammen, rul ud og bag, – nemt og hurtigt. Jeg foretrækker at bage knækbrødet i almindelig ovn af 2 omgange, altså en plade ad gangen, men det kan man gøre som man vil.

Knækbrød med chia og birkes
Opskrift på det lækreste knækbrød fyldt med frø og kerner.Denne portion giver 2 bageplader.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 tsk
bagepulver
- 3 1/2 dl
hvedemel
- 2 tsk
salt, fint
- 1 1/2 dl
havregryn
- 1 dl
solsikkekerner
- 1 dl
lys sesamfrø
- 1 dl
chia frø
- 1 dl
hørfrø
- 1/2 dl
hampefrø
- 2 dl
vand
- 1 dl
raps eller olivenolie
-
Lys og mørk birkes til toppen
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt derefter vand og olie og rør det sammen med en ske eller gaffel.
- Del dejen i to og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir så det cirka fylder en bageplade hver – cirka 3 millimeter tykt.
- Drys med lys og mørk birkes, og kør forsigtigt håndfladerne over så de bliver mast let ned i dejen.
- Placer bagepapiret på en bageplade og rids dejen i ønskede størrelser. Jeg bruger en pizzaskærer.
- Bag hver portion i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca. 20 minutter.
- Lad dine knækbrød afkøle på en rist inden de pakkeri en lufttæt beholder.
Jeg elsker de her knækbrød❤️
Hej Laila
Tusind tak for din dejlige besked 🙂
Kh Dianna