Hjemmelavet knækbrød - Nem og hurtig opskrift med chia og birkes

Knækbrød med chia og birkes

Knækbrød med chia og birkes
Opskrift på det lækreste knækbrød fyldt med frø og kerner.
Denne portion giver 2 bageplader.
Hjemmelavet knækbrød - Nem og hurtig opskrift med chia og birkes

Lækkert sprødt knækbrød fyldt med frø og kerner der indeholder en masse gode kostfibre og sunde olier.
Det er så nemt at lave knækbrød, og smagen er bare så meget bedre end det du kan købe i butikkerne.
Det tager 2 min. at røre dejen sammen, rul ud og bag, – nemt og hurtigt. Jeg foretrækker at bage knækbrødet i almindelig ovn af 2 omgange, altså en plade ad gangen, men det kan man gøre som man vil.

Hjemmelavet knækbrød - Nem og hurtig opskrift med chia og birkes

Knækbrød med chia og birkes

Opskrift på det lækreste knækbrød fyldt med frø og kerner.
Denne portion giver 2 bageplader.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Nøgleord: Knækbrød
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal24 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 3 1/2 dl

    hvedemel

  • 2 tsk

    salt, fint

  • 1 1/2 dl

    havregryn

  • 1 dl

    solsikkekerner

  • 1 dl

    lys sesamfrø

  • 1 dl

    chia frø

  • 1 dl

    hørfrø

  • 1/2 dl

    hampefrø

  • 2 dl

    vand

  • 1 dl

    raps eller olivenolie

  • Lys og mørk birkes til toppen

Sådan gør du

  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt derefter vand og olie og rør det sammen med en ske eller gaffel.
  • Del dejen i to og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir så det cirka fylder en bageplade hver – cirka 3 millimeter tykt.
  • Drys med lys og mørk birkes, og kør forsigtigt håndfladerne over så de bliver mast let ned i dejen.
  • Placer bagepapiret på en bageplade og rids dejen i ønskede størrelser. Jeg bruger en pizzaskærer.
  • Bag hver portion i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca. 20 minutter.
  • Lad dine knækbrød afkøle på en rist inden de pakkeri en lufttæt beholder.

Kommentarer

  1. Laila Søndergaard

    5 stars
    Jeg elsker de her knækbrød❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)