
Lækker og sprød pizza bagt med kartofler og toppet med frisk burrata, pesto og serrano.
Denne her kombination er altså helt fantastisk, – en klassisk kartoffelpizza toppet med lækker cremet burrata, hjemmelavet pesto og serrano.
Jeg laver min pesto meget grovere til denne pizza, end jeg normalt ville gøre. Jeg synes det giver en lækker struktur på toppen at der er lidt crunch, men det kan man gøre so man foretrækker. Pesto på glas kan selvfølgelig også anvendes.

Kartoffelpizza med burrata, pesto og serrano
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
Topping
- 8 mellemstore kartofler
- 3 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 4
små burrata, eller 2 store
- 20 skiver
serrano
-
Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern og dup dem tørre i et viskestykke.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel bøffel mozzarella og kartoffelskiver i et tæt lag på bundende, krydr med salt og peber, og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
- Top derefter pizzaerne med frisk burrata, pesto og serrano.
