Lækker cremet karrydressing, – perfekt til salater, pita, sandwich og grill.
Jeg er vild med karrydressing, – den tager ingen tid at røre sammen og så smager den bare så lækkert. 
Karrydressing kræver en god karry, da denne er vigtig for det endelige resultat. Jeg bruger oftest den fra Urtekram, den synes jeg har en skøn smag og dejlig aroma.
Karrydressing kan du serveres til forskellige måltidssalater, som dressing til kartoffelsalat, dip til kød og grønt eller i en sandwich eller pita.
Retter med karrydressing
Prøv de her lækre opskrifter med karrydressing.

Karrydressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 dl  
creme fraiche
 - 1 dl  
mayonnaise
 - 2 tsk  
dijonsennep
 - 2 1/2 tsk karry
 - 1/2 tsk  
løg pulver
 - 1/2 tsk  
sukker
 -  
Salt og peber
 
Sådan gør du
- Rør alle ingredienserne til karrydressingen god sammen, og smag til med salt og peber.
 - Opbevar den på køl til den skal serveres.
 
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.


        
    
    
Hvilken creme fraiche bruger du til dine dressinger ?
Hej Lars
Jeg bruger gerne en 18% creme fraiche. Og præcis med creme fraiche foretrækker jeg faktisk en ikke økologisk, da min erfating er, at de økologiske varianter af en eller anden årsag virker mere tynde i konsistensen.
Kh Dianna
Jeg halveret mayonnaise for at gøre den mere sind og frisk
Hej Betina
God idé, det kan man også sagtens:)
Kh Dianna
Skal man bruge samme mængde dressing pr person til en kylling/bacon salat
Hej Jette
Åhhh det kommer an på den enkelte 🙂 Jeg elsker dressing, og min salat svømmer nærmest i det – men det er meget forskelligt 🙂
Kh Dianna