
Lækkert hjemmelavet knækbrød, super nemt og hurtigt at lave, og så smager det bare fantastisk.
Denne opskrift på hjemmelavet knækbrød er fyldt med en masse forskellige frø og kerner, – men du kan sagtens variere det efter dine egne favoritter.
Hjemmelavet knækbrød smager bare helt fantastisk, og det holder sig i evigheder i en tætlukket bøtte eller pose.
Server en portion hjemmelavet knækbrød til f.eks. denne her oste tallerken – klik her, spis det til morgenmad, mellem måltid eller en aftensnack.

Hjemmelavet knækbrød
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 dl
vand
- 1 dl
raps eller olivenolie
- 1 tsk
bagepulver
- 3 1/2 dl
hvedemel
- 2 tsk
salt, fint
- 1 1/2 dl
havregryn
- 1 dl
solsikkekerner
- 1 dl
lys sesamfrø
- 1 dl
græskarkerner
- 1 dl
hørfrø
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt derefter vand og olie.
- Rør det sammen med en ske eller gaffel.
- Del dejen i to, og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 3 mm tykt.
- Placer bagepapiret med dejen på, på en bageplade og rids dejen i de ønskede størrelser knækbrød.
- Bag en bageplade ad gangen i en forvarmet ovn i ca. 20-22 min., ved 200 grader, almindelig ovn.
- Lad dine knækbrød afkøle på en rist inden de pakkes i en lufttæt beholder.
Noter
Ønsker man at bage begge på en gang kan det gøres på varmluft ved ca. 180 grader i 15-20 min, – byt gerne om på pladerne undervejs.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

hej dianna.
har lige lavet dit knækbrød-og nøj hvor er det godt☺️og supernemt og lave
tak for det
mange solskinshilsener fra lene☀️☀️
Hej Lene
Åhhh hvor er du sød at skrive det, tusind tak for din dejlige besked 🙂
Kh Dianna