Hasselback kartofler
Opskrift på hasselback kartofler i ovn - hasselbagte kartofler i ovn.

Lækre sprøde hasselback kartofler, – super nemme at lave og smager simpelthen fantastisk.
Min ultimative yndlings kartoffel lige siden jeg var barn, – hasselback kartofler, – bedre kendt som hasselbagte kartofler, ihvertfald da jeg var barn.

Hasselback kartofler
Opskrift på hasselback kartofler i ovn – hasselbagte kartofler i ovn.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1,2 kg mellemstore kartofler
- Fedtspray eller olie til pensling
-
Salt og peber
-
Evt. krydderier
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Vask kartoflerne grundigt, og skær dem ud som hasselback. Læg gerne kartoflerne mellem 2 grydeskeer, og skær til du rammer skaftet på skeerne, – på den måde undgår du at skære helt igennem kartoflen.Lav lamellerne så tynde som muligt, så bliver de mere sprøde.
- Placer kartoflerne i et ovnfast fast, pensl dem med lidt olie/spray fedt og drys med salt og peber.
- Bag dem i en forvarmet ovn ved 200/210 grader, almindelig ovn, i ca. 60 minutter, – eller til de er gyldne, sprøde og møre inden i. Tiden afhænger af størrelsen på kartoflerne.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.