Halloween mazarinkage med kakaocreme - Nem opskrift på 20 min

Halloween mazarinkage med kakaocreme

Halloween mazarinkage med kakaocreme - Nem opskrift på 20 min
Halloween mazarinkage med kakaocreme
Opskrift på virkelig nem halloweenkage - lavet med en købt mazarintærte toppet med kakaocreme og uhyggelig topping.
8-12 personer.
Ingen bedømmelser

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Nem Halloween mazarinkage med mascarpone kakaocreme og uhyggelig pynt.

Halloween behøver ikke kræve hverken bageeksamen eller flere timer i køkkenet – og de her mazarinkager er beviset på det.
Med færdigkøbte mazarintærter, en blød og cremet kakaocreme og uhyggelig (men spiselig) pynt, kan du nemt trylle de fineste Halloweenkager frem på ingen tid.

Top kagerne med en fløjlsblød mascarponecreme med kakao og pynt dem med små “gravsteder” lavet af Oreos og skumfiduser med sukkerøjne og “hår” af spiselig jord – mørke kiks, der er blendet til en fin mel. Du kan også lave spindelvæv med smeltede skumfiduser – det er nemt, sjovt og lidt klamt på den helt rigtige måde.
Børnene vil elske både at pynte og spise dem, og de kan sagtens forberedes nogle timer i forvejen og opbevares på køl (husk bare, at Oreos kan blive bløde af fugten i køleskabet).

Vil du lave en endnu nemmere version med lidt mere wow-effekt? Så tjek også min Halloweenkage med croissantbund, hvor dejen rulles til croissanter og bages til én samlet bund i springform – og toppes med den samme lækre creme og sød pynt, bare med jordbær og skumfiduser med øjne.

Halloween mazarinkage med kakaocreme - Nem opskrift på 20 min

Halloween mazarinkage med kakaocreme

Opskrift på virkelig nem halloweenkage – lavet med en købt mazarintærte toppet med kakaocreme og uhyggelig topping.
8-12 personer.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert, Kage
Køkken: Dansk
Nøgleord: Halloween opskrifter, Halloweenkage, Mazarinkage, Nem dessert
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal12 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Kakaocreme

  • 200 g mascarpone
  • 2 1/2 dl fløde
  • 4 spsk kakaopulver
  • 3 spsk flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker

Spiselig jord og pynt

  • 80 g mørke chokoladekiks (uden creme)
  • 8-10 oreos – til topping
  • 8-10 skumfiduser – til topping
  • 3 skumfiduser – til spindelvæv
  • Sukkerøjne
  • Lidt tyk glasur

Derudover

  • 2 mazarintærter

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

Spiselig jord og pynt

  • Blend chokoladekiksene (dem uden creme) til en fin mel og hæld det i en skål.
  • Lav en lille portion tyk glasur af flormelis og lidt vand – det skal virke som lim til øjne og hår til skumfiduser – og Oreos. Disse kan forberedes tidligere på dagen eller dagen i forvejen.
    Dup en smule glasur på bagsiden af sukkerøjnene, og placer to på Oreo og to på hver skumfidus. Smør også toppen af skumfiduserne med lidt glasur, og dyp dem i de blendede chokoladekiks. Gem resten af kiksene til at drysse på toppen af kagen.
  • Hæld ingredienserne til cremen i en skål, og pisk dem sammen med en håndmixer, til cremen tykner.
    Cremen skal kunne holde fyldet på plads på kagen, men pas på ikke at overpiske den.
  • Fordel kakaocremen på de 2 mazarintærter og smør det godt ud så hele kagen er dækket.
  • Drys toppene med de blendede kiks, og fordel skumfiduser og oreos herover. Mas dem let ned i kagen, og brug evt. lidt rester af kakaocremen fra skålen til at "lime" dem fast til kagen.
    Er skumfiduserne for store, kan du halvere dem på den høje led.
  • Smelt til sidst 2-3 skumfiduser i mikroovnen – de skal have ca. 10-15 sekunder ved fuld styrke.
    Rør rundt med en ske til du har en klistret masse, og brug nu pege- og tommelfinger, på begge hænder, til at trække spindelvæv over kagen. Sæt det fast på siden af kagen. Det er klistrer – men se nu lige hvor flot 😉
  • Servér kagen straks – eller opbevar den på køl i et par timer.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Halloween mazarinkage med kakaocreme - Nem opskrift på 20 min
Halloween mazarinkage med kakaocreme – Nem opskrift på 20 min

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)