Opskrift på virkelig nem halloweenkage - lavet med en købt mazarintærte toppet med kakaocreme og uhyggelig topping.8-12 personer.
Ret Dessert, Kage
Køkken Dansk
Nøgleord Halloween opskrifter, Halloweenkage, Mazarinkage, Nem dessert
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 12personer
Calories 446kcal
Ingredienser
Kakaocreme
200gmascarpone
2 1/2dlfløde
4spskkakaopulver
3spskflormelis
2tskvaniljesukker
Spiselig jord og pynt
80gmørke chokoladekiks (uden creme)
8-10oreos - til topping
8-10skumfiduser - til topping
3skumfiduser - til spindelvæv
Sukkerøjne
Lidt tyk glasur
Derudover
2mazarintærter
Sådan gør du
Spiselig jord og pynt
Blend chokoladekiksene (dem uden creme) til en fin mel og hæld det i en skål.
Lav en lille portion tyk glasur af flormelis og lidt vand – det skal virke som lim til øjne og hår til skumfiduser – og Oreos. Disse kan forberedes tidligere på dagen eller dagen i forvejen.Dup en smule glasur på bagsiden af sukkerøjnene, og placer to på Oreo og to på hver skumfidus. Smør også toppen af skumfiduserne med lidt glasur, og dyp dem i de blendede chokoladekiks. Gem resten af kiksene til at drysse på toppen af kagen.
Hæld ingredienserne til cremen i en skål, og pisk dem sammen med en håndmixer, til cremen tykner.Cremen skal kunne holde fyldet på plads på kagen, men pas på ikke at overpiske den.
Fordel kakaocremen på de 2 mazarintærter og smør det godt ud så hele kagen er dækket.
Drys toppene med de blendede kiks, og fordel skumfiduser og oreos herover. Mas dem let ned i kagen, og brug evt. lidt rester af kakaocremen fra skålen til at "lime" dem fast til kagen.Er skumfiduserne for store, kan du halvere dem på den høje led.
Smelt til sidst 2-3 skumfiduser i mikroovnen – de skal have ca. 10-15 sekunder ved fuld styrke.Rør rundt med en ske til du har en klistret masse, og brug nu pege- og tommelfinger, på begge hænder, til at trække spindelvæv over kagen. Sæt det fast på siden af kagen. Det er klistrer – men se nu lige hvor flot ;-)
Servér kagen straks – eller opbevar den på køl i et par timer.