Gourministeriets Favoritter & Grønnere
Bestil min første kogebog ‘Gourministeriets Favoritter’
& min nye kogebog “Gourministeriets Grønnere” til 295,-.
Jeg signerer gerne – og sender indenfor 1-2 dage.
Bestil min første kogebog ‘Gourministeriets Favoritter’
& min nye kogebog “Gourministeriets Grønnere” til 295,-.
Jeg signerer gerne – og sender indenfor 1-2 dage.
Kære alle,
Sidste år udkom min første kogebog, “Gourministeriets Favoritter”, og sikke en fantastisk modtagelse den har fået! En samling af mine hjertevarme opskrifter, der inviterer til hygge og samvær omkring spisebordet – en essens af, hvad Gourministeriet står for.
Nu er det tid til en ny kogebog – “Gourministeriets Grønnere”! 🌿📖 Denne gang sætter jeg grøntsagerne i centrum og giver dig masser af inspiration til grønne hverdagsretter. Bogen indeholder alt fra nærende morgenmad og hurtige frokostretter til smagfulde middagsretter, dips og skønne desserter. Mange af retterne er vegetariske, men der er også plads til fisk og kød.
📚 To bøger – dobbelt inspiration & rabat!
Uanset om du vil dykke ned i mine mest populære opskrifter fra “Gourministeriets Favoritter”, eller du søger nye grønne retter med “Gourministeriets Grønnere”, er der masser af inspiration at hente. Begge bøger indeholder også helt nye og eksklusive opskrifter, som du ikke finder på hjemmesiden.
Køb bøgerne samlet og spar 45 kr.! 💛✨
Du kan også vælge en signeret udgave, hvis du ønsker en personlig hilsen.
Jeg håber, at mine kogebøger bringer en smule af Gourministeriets magi ind i dit køkken – og skaber endnu flere hyggelige stunder omkring bordet. 🍽️✨
Jeg håber du bliver glad for bøgerne, og vil finde glæde i de mange opskrifter, som nu kan blive en del af dit eget køkkeneventyr ❤️
Kærlig hilsen
Dianna
@ gourministeriet . Apr 16
Højtbelagt til påsken🐣 Smid et like❤️ hvis solen skinner hos dig i dag😉☀️🤗
Prøv dette stykke smørrebrød med smørstegt spinat, røget laks og smilende æg - serveret på ristet brød med sennepsmayo🔥☀️🌿
Det smager ualmindelig godt, perfekt til frokosten og nemt at lave💛
Denne og et glas kølig hvidvin, så behøver du ikke mere🥂☺️
Linker til opskriften på min profil💛
#laks #røgetlaks #salmon #smørrebrød #påskefrokost
Højtbelagt til påsken🐣 Smid et like❤️ hvis solen skinner hos dig i dag😉☀️🤗
Prøv dette stykke smørrebrød med smørstegt spinat, røget laks og smilende æg - serveret på ristet brød med sennepsmayo🔥☀️🌿
Det smager ualmindelig godt, perfekt til frokosten og nemt at lave💛
Denne og et glas kølig hvidvin, så behøver du ikke mere🥂☺️
Linker til opskriften på min profil💛
#laks #røgetlaks #salmon #smørrebrød #påskefrokost
...
@ gourministeriet . Apr 16
Cremet cheesecake med citron og passionsfrugt gelé🍋💛
En frisk og lækker påskedessert🐣
Bunden har et strejf af lakrids som du sagtens kan undlade hvis du ikke bryder dig om det🤗 Kagen kan sagtens forberedes 1-2 dage inde servering, og bare pyntes🐣inden den sættes på bordet💛 Nemt og perfekt til sine gæster🥂
Har du styr på påske desserten? 🐣💛
Linket til denne her finder du på min profil - ellers søg på påske cheese på min blog, så kommer den frem☀️
#påske #eastercake #påskekake #påskekage #dessert #cheesecake #gourministeriet
Cremet cheesecake med citron og passionsfrugt gelé🍋💛
En frisk og lækker påskedessert🐣
Bunden har et strejf af lakrids som du sagtens kan undlade hvis du ikke bryder dig om det🤗 Kagen kan sagtens forberedes 1-2 dage inde servering, og bare pyntes🐣inden den sættes på bordet💛 Nemt og perfekt til sine gæster🥂
Har du styr på påske desserten? 🐣💛
Linket til denne her finder du på min profil - ellers søg på påske cheese på min blog, så kommer den frem☀️
#påske #eastercake #påskekake #påskekage #dessert #cheesecake #gourministeriet
...
@ gourministeriet . Apr 15
En klassiker fra min barndom❤️ Denne her salat med tun, æg og rejer er både smuk og smagfuld🌿💛
Perfekt som forret til flere - eller som en let frokostret til påskedagene🐣💛
Den er nem at forberede, kan laves i god tid og pynter virkelig på bordet med de smukke farver 🌿☀️
Opskriften finder du som altid på bloggen – link på profilen eller søg på tun forret på bloggen, så kommer den frem💛
#påske #påskefrokost #forret #frokostret #tunsalat #rejesalat #æg #gourministeriet
En klassiker fra min barndom❤️ Denne her salat med tun, æg og rejer er både smuk og smagfuld🌿💛
Perfekt som forret til flere - eller som en let frokostret til påskedagene🐣💛
Den er nem at forberede, kan laves i god tid og pynter virkelig på bordet med de smukke farver 🌿☀️
Opskriften finder du som altid på bloggen – link på profilen eller søg på tun forret på bloggen, så kommer den frem💛
#påske #påskefrokost #forret #frokostret #tunsalat #rejesalat #æg #gourministeriet
...
@ gourministeriet . Apr 15
Annonce / Har du prøvet at piske hytteost?🔥 Hvis ikke, så er det på tide – det er vanvittigt lækkert🫠😍
Hytteosten bliver luftig og cremet, når du pisker den i en minihakker eller foodprocessor – og så skal den bare smøres på ristet franskbrød og toppes med honningbagte tomater🍯🍅 og et lille strejf af chili🌶️🌿
Sødt, spicy og silkeblødt – alt sammen i én bid🫠
Den lækreste frokost… eller skær i mindre stykker og server som en snack eller appetizer i solen☀️ Dippen kan også spredes ud på en tallerken, toppes med tomaterne og serveres med crostini🤤
Opskriften linker jeg til på profilen, og du finder den også herunder🍅
I samarbejde med @ostogko 💛
Ingredienser til 4 personer🤗
350 g cherrytomater
3 spsk olivenolie
3 spsk honning
1/2 tsk chiliflager
500 g hytteost – helst 4%
4 skiver franskbrød
Frisk basilikum
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
* Hæld tomaterne i et lille fad, der kan gå i ovn eller airfryer. Hæld olivenolie, honning og chiliflager over – krydr med salt og friskkværnet peber og rør det sammen.
* Bag tomaterne i en forvarmet ovn i ca. 15 minutter ved 200 grader, almindelig varme – eller i airfryer i ca. 8-10 minutter ved 190 grader.
* Hæld hytteosten i en minihakker eller foodprocessor, og blend til den er luftig og cremet – ca. 4-5 minutter. Skab evt. kanterne ned undervejs hvis der er behov for det.
* Rist brødet i en brødrister, tørrest det på en grillpande eller på en pande med lidt smør.
* Smør den piskede hytteost ud på brødet i et tyk lag. Top med de honningbagte tomater, og dryp også væden herfra over tomaterne. Krydr med friskkværnet peber og pynt med basilikum🌿
#ostogko #whippedcottagecheese #hytteost #cottagecheese #hothoney #bagtetomater
Annonce / Har du prøvet at piske hytteost?🔥 Hvis ikke, så er det på tide – det er vanvittigt lækkert🫠😍
Hytteosten bliver luftig og cremet, når du pisker den i en minihakker eller foodprocessor – og så skal den bare smøres på ristet franskbrød og toppes med honningbagte tomater🍯🍅 og et lille strejf af chili🌶️🌿
Sødt, spicy og silkeblødt – alt sammen i én bid🫠
Den lækreste frokost… eller skær i mindre stykker og server som en snack eller appetizer i solen☀️ Dippen kan også spredes ud på en tallerken, toppes med tomaterne og serveres med crostini🤤
Opskriften linker jeg til på profilen, og du finder den også herunder🍅
I samarbejde med @ostogko 💛
Ingredienser til 4 personer🤗
350 g cherrytomater
3 spsk olivenolie
3 spsk honning
1/2 tsk chiliflager
500 g hytteost – helst 4%
4 skiver franskbrød
Frisk basilikum
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
* Hæld tomaterne i et lille fad, der kan gå i ovn eller airfryer. Hæld olivenolie, honning og chiliflager over – krydr med salt og friskkværnet peber og rør det sammen.
* Bag tomaterne i en forvarmet ovn i ca. 15 minutter ved 200 grader, almindelig varme – eller i airfryer i ca. 8-10 minutter ved 190 grader.
* Hæld hytteosten i en minihakker eller foodprocessor, og blend til den er luftig og cremet – ca. 4-5 minutter. Skab evt. kanterne ned undervejs hvis der er behov for det.
* Rist brødet i en brødrister, tørrest det på en grillpande eller på en pande med lidt smør.
* Smør den piskede hytteost ud på brødet i et tyk lag. Top med de honningbagte tomater, og dryp også væden herfra over tomaterne. Krydr med friskkværnet peber og pynt med basilikum🌿
#ostogko #whippedcottagecheese #hytteost #cottagecheese #hothoney #bagtetomater
...