Fiskefrikadeller med torsk
Nem og simpel opskrift på fiskefrikadeller med torsk, - en version hele familien elsker.

De lækreste og mest simple fiskefrikadeller lavet på ren torsk. De smager helt fantastiske, og hele familien er vilde med dem.
Det er super nemt at lave sin egen fiskefars, og det er en rigtig god måde at få brugt evt. rester der bliver skåret fra hvis man skærer sine egne fiskebøffer ud.

Fiskefrikadeller med torsk
Nem og simpel opskrift på fiskefrikadeller med torsk, – en version hele familien elsker.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 800 g
torsk
- 2
løg
- 1 dl
mælk
- 1 dl
rasp
- 2
æg
- 1
citron, saften heraf
- 1 1/2 tsk
salt
-
Peber
-
Smør til stegning
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Rens torsken fri for evt. ben og skind, og skær den i store klumper.
- Blend torsk sammen med løg, æg, mælk, citron og rasp til en ensartet masse.
- Tilsæt salt og krydr med peber og rør det godt ind i farsen.
- Smelt smørret på en pande og steg fiskefrikadellerne ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte, – ca. 5 min. på hver side.


Pingback: Ugens madplan uge 47 – Milles mad