Cremet karrysuppe med rejer - Opskrift på karrysuppe

Cremet karrysuppe med rejer

Cremet karrysuppe med rejer
Opskrift på lækker cremet karrysuppe med rejer
Cremet karrysuppe med rejer - Opskrift på karrysuppe

Cremet karrysuppe med rejer, – en dejlig varm og velsmagende efterårsret. Top den med hakket persille, forårsløg og lidt creme fraiche, det går super godt sammen.
Vi laver suppen i vores thermomixer, som vi bruger rigtig meget bl.a. til supper, men retten kan nemt laves i en gryde og derefter blendes glat med en stavblender.

Cremet karrysuppe med rejer - Opskrift på karrysuppe

Cremet karrysuppe med rejer

Opskrift på lækker cremet karrysuppe med rejer
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.57 fra 16 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 40 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 8 dl

    hønsebouillon

  • 3,5 dl

    piskefløde

  • 4

    store skalotteløg, grofthakket

  • 4

    gulerødder, skåret i tern

  • 4 fed

    hvidløg, hakket

  • 1

    citron, saften heraf

  • 3 spsk

    karry

  • 1 spsk

    gurkemeje

  • 2 tsk

    salt

  • 2 tsk

    tomatkoncentrat

  • 1/2

    olivenolie

  • Salt og peber

  • 250 g rejer, drænet vægt
  • Lidt creme fraiche og forårsløg til topping

Sådan gør du

  • Varm olien og svits alle grøntsgerne af.
  • Tilsæt karry og gurkemeje og lad dette svitse med et par minutter.
  • Æad til sidst tomatkoncentraten svitse med et minuts tid, og hæld derefter bouillon og fløde på.
  • Lad retten simre til grøntsagerne er møre, ca. 30 min.
  • Blend suppen glat og smag til med rigeligt citron, salt og peber.
  • Top suppen med creme fraiche, rejer og grønt.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)