
Lækker calzone bianco, – fyldt med mascarpone og mozzarella, samt en blanding af spaghetti, kylling, hjemmelavet pesto og ruccola.
Masser af smag, og bare en skøn måde at serveres en pizza på. Og det er virkelig nemt at lave hjemmelavet calzone, – dejen kan holde til rigtig meget. Så den frygt mange måske ligger inde med når dejen skal foldes omkring fyldet, det er der ingen grund til.

Calzone med spaghetti, kylling og pesto
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
Fyld
- 300 g kylling, fersk eller rester der er tilberedt
- 250 g spaghetti (ukogt vægt)
- 300 g mozzarella
- 250 g mascarpone
- 3 dl pesto – gerne hjemmelavet
- 4 håndfulde ruccola
- Salt og peber
- Olie
Sådan gør du
Fyld
- Kog spaghettien al dente og skyl den derefter i koldt vand, – lad den dræne i en sigte.
- Hvis kyllingen er fersk, skæres denne i strimler, – krydr med salt og peber, og steg af i ca. 4-5 minutter ved middel varme. Læg til side i en skål.Bruges rester af tilberedt kylling skæres dette blot i strimler/plukkes af benene og lægges til side i en skål.
- Bland spaghettien med kylling, pesto og ruccola, krydr med salt og peber og rør det godt sammen.
Calzone
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
- Fordel mascarponen på alle pizzabundene, – undlad at smøre det helt ud til kanten.
- Top derefter med revet mozzarella, samt blandingen med spaghetti. Gør det i lag, så der også kommer mozzarella ind imellem lagene. Fortsæt til fyld og mozzarella er brugt.
- Luk forsigtigt pizzaerne. Smør evt. kanterne med en smule vand, tryk kanterne sammen og rul dem lidt ind mod fyldet.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn ca. 15-18 min ved 250 grader.


Hej
Det ser super lækkert ud kan man fryse den efter bagning og tage op og varme en anden dag??
Hej Mia
Tusind tak:)
Ja det tænker jeg absolut:) Har ikke prøvet – men alle ingredienser kan fryses:)
Kh Dianna