Calzone med spaghetti, kylling og pesto - Opskrift på calzone bianco

Calzone med spaghetti, kylling og pesto

Calzone med spaghetti, kylling og pesto
Opskrift på calzone bianco med spaghetti, kylling, ruccola og pesto.
Calzone med spaghetti, kylling og pesto - Opskrift på calzone bianco

Lækker calzone bianco, – fyldt med mascarpone og mozzarella, samt en blanding af spaghetti, kylling, hjemmelavet pesto og ruccola.
Masser af smag, og bare en skøn måde at serveres en pizza på. Og det er virkelig nemt at lave hjemmelavet calzone, – dejen kan holde til rigtig meget. Så den frygt mange måske ligger inde med når dejen skal foldes omkring fyldet, det er der ingen grund til.

Calzone med spaghetti, kylling og pesto - Opskrift på calzone bianco

Calzone med spaghetti, kylling og pesto

Opskrift på calzone bianco med spaghetti, kylling, ruccola og pesto.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.88 fra 16 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Drinks, Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Fyld

  • 300 g kylling, fersk eller rester der er tilberedt
  • 250 g spaghetti (ukogt vægt)
  • 300 g mozzarella
  • 250 g mascarpone
  • 3 dl pesto – gerne hjemmelavet
  • 4 håndfulde ruccola
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

Fyld

  • Kog spaghettien al dente og skyl den derefter i koldt vand, – lad den dræne i en sigte.
  • Hvis kyllingen er fersk, skæres denne i strimler, – krydr med salt og peber, og steg af i ca. 4-5 minutter ved middel varme. Læg til side i en skål.
    Bruges rester af tilberedt kylling skæres dette blot i strimler/plukkes af benene og lægges til side i en skål.
  • Bland spaghettien med kylling, pesto og ruccola, krydr med salt og peber og rør det godt sammen.

Calzone

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
  • Fordel mascarponen på alle pizzabundene, – undlad at smøre det helt ud til kanten.
  • Top derefter med revet mozzarella, samt blandingen med spaghetti. Gør det i lag, så der også kommer mozzarella ind imellem lagene. Fortsæt til fyld og mozzarella er brugt.
  • Luk forsigtigt pizzaerne. Smør evt. kanterne med en smule vand, tryk kanterne sammen og rul dem lidt ind mod fyldet.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn ca. 15-18 min ved 250 grader.
Calzone med spaghetti, kylling og pesto - Opskrift på calzone bianco
Calzone med spaghetti, kylling og pesto – Opskrift på calzone bianco
Calzone med spaghetti, kylling og pesto - Opskrift på calzone bianco
Calzone med spaghetti, kylling og pesto – Opskrift på calzone bianco

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)