
Frisk og lækker brombærsirup kogt ind med en smule stjerneanis for at give den et mildt strejf af lakrids.
Brombærbuskene i haven har simpelthen givet SÅ mange brombær i år, har aldrig set noget lignende, og det kommer der altså en masse lækkerier ud af.
Denne brombærsirup er fantastisk til alverdens drink og desserter, i smoothies, på yoghurt og i marinader og salatdressinger.
Er du ikke til stjerneanis undlades denne selvfølgelig, – siruppen smager lige så skønt uden.

Brombærsirup
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 350 g
brombær, friske eller frost
- 3 dl
vand
- 300 g
rørsukker
- 1/2
citron, saften heraf
- 2
stjerneanis (kan undlades)
-
Atemon til skylning
Sådan gør du
- Er brombærrene friske skylles de grundigt.
- Hæld derefter alle ingredienserne i en gryde og kog op.
- Skru ned til middel varme når massen koger, og lad den simre i 20 min.
- Hæld massen igennem en finmasket sigte, - undlad at mase massen igennem sigten, men vend den blot forsigtigt med en ske så al saften ryger ned i skålen.
- Hæld siruppen på en atemon skyllet flaske og opbevar den på køl til den skal bruges.