
Frisk og lækker brombærsirup kogt ind med en smule stjerneanis for at give den et mildt strejf af lakrids.
Brombærbuskene i haven har simpelthen givet SÅ mange brombær i år, har aldrig set noget lignende, og det kommer der altså en masse lækkerier ud af.
Denne brombærsirup er fantastisk til alverdens drink og desserter, i smoothies, på yoghurt og i marinader og salatdressinger.
Er du ikke til stjerneanis undlades denne selvfølgelig, – siruppen smager lige så skønt uden.

Brombærsirup
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 350 g
brombær, friske eller frost
- 3 dl
vand
- 300 g
rørsukker
- 1/2 citron, saften heraf
- 2
stjerneanis (kan undlades)
-
Atemon til skylning
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Hæld alle ingredienserne i en gryde og kog op.
- Skru ned til middel varme når det koger, og lad det simre i 20 minutter.
- Hæld det igennem en finmasket sigte eller et saftklæde, og hæld derefter siruppen på en atemon skyllet flaske.Opbevar den på køl.
Noter
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Hej jeg ville lige i gang med at lave Brombærsirup men der mangler noget i opskriften på Brombærsirup det er hvor meget man skal bruge af diverse ingredienser hilsner Dorrit☀️