Brombærsirup
Opskrift på lækker brombærsirup med et strejf af stjerneanis.Denne opskrifter giver til ca. 1/2 liter færdig sirup.

Frisk og lækker brombærsirup kogt ind med en smule stjerneanis for at give den et mildt strejf af lakrids.
Brombærbuskene i haven har simpelthen givet SÅ mange brombær i år, har aldrig set noget lignende, og det kommer der altså en masse lækkerier ud af.
Denne brombærsirup er fantastisk til alverdens drink og desserter, i smoothies, på yoghurt og i marinader og salatdressinger.
Er du ikke til stjerneanis undlades denne selvfølgelig, – siruppen smager lige så skønt uden.

Brombærsirup
Opskrift på lækker brombærsirup med et strejf af stjerneanis.Denne opskrifter giver til ca. 1/2 liter færdig sirup.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 350 g
brombær, friske eller frost
- 3 dl
vand
- 300 g
rørsukker
- 1/2 citron, saften heraf
- 2
stjerneanis (kan undlades)
-
Atemon til skylning
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Hæld alle ingredienserne i en gryde og kog op.
- Skru ned til middel varme når det koger, og lad det simre i 20 minutter.
- Hæld det igennem en finmasket sigte eller et saftklæde, og hæld derefter siruppen på en atemon skyllet flaske.Opbevar den på køl.
Noter
Fjern de 2 stjerne anis fra brombær massen og brug den overskydende masse til at putte i smoothies, nice cream eller lignende, – på den måde undgår du madspild og det smager virkelig fantastisk.
Hej jeg ville lige i gang med at lave Brombærsirup men der mangler noget i opskriften på Brombærsirup det er hvor meget man skal bruge af diverse ingredienser hilsner Dorrit☀️