Bedecarpaccio med gule beder og feta
Opskrift på bedecarpaccio med ruccola og feta.

Sprød og lækker bede carpaccio på bund af ruccola og toppet med den lækreste marinade, blød timian og knasende saltede mandler.
Lækkert tilbehør til forskellige slags grillet kød, grøntsags frikadeller og lignende.

Bedecarpaccio med gule beder og feta
Opskrift på bedecarpaccio med ruccola og feta.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
store gule beder, skrællede og tørrede fri for overskydende vand
- 2 spsk
olivenolie
- 1 1/2 spsk hvidvinseddike
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk honning
- 1/2 tsk
fennikelfrø, stødt i en morter
- 1/2 tsk tørret timian
- 1 håndfuld ruccola
- 60 g feta
-
Salt og peber
- Saltede mandler, grofthakket
- Blød timian og finthakket persille til toppen
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Skær bederne ud i helt tynde skiver, gerne på et mandolin jern.
- Bland olivenolie med hvidvinseddike, citron, honning, stødt fennikel og timian, og smag til med salt og peber.
- Læg en bund af ruccola på en stor tallerken og top med de tynde skiver af gule beder, – de skal lægges i to lag. Mellem hvert lag dryppes med marinaden.
- Top med smuldret feta, persille, blød timian og hakkede saltede mandler.
