Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus
Lækre bagels toppet med hummus, saftig kylling, kalkun bacon og grønt.

Lækre bagels fyldt med saftig kylling, sprød kalkun bacon, friske salater og en cremet hummus. Nem og mega lækkert til både frokost og aften.
Sådan en lækker sandwich her kan laves på ingen tid, – den er sprød og fyldt med smag, og så er den dejlig mættende.
Du kan bruge rester af en hel stegt kylling, stege kyllingebryster når sulten melder sig, – eller endda købe stegt kylling i supermarkedet.
Jeg har enndu ikke fået lavet en opskrift på bagels, så disse er købt.

Bagel med kylling, kalkun bacon og hummus
Lækre bagels toppet med hummus, saftig kylling, kalkun bacon og grønt.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 bagels
- 2-3 kyllingebryster
- 8 skiver kalkun bacon
- 4 håndfulde blandet salat
- 2 tomater, skåret i skiver
- 1/4 agurk, skåret i tynde skiver
- 1 rødløg, skåret i ringe
- 1 portion hummus
- Salt og peber
- Olie
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Steg kyllingebrysterne i en smule olie til de er gennemstegt, – krydr med salt og peber.Tag dem af panden og lad dem hvile.
- På samme pande steges kalkunbacon til den er sprød.
- Lun dine bagels i ovnen og skær dem over.
- Smør underbollerne med hummus, og top med salater og tomater.
- Skær kyllingen i skiver og fordel den på dine bagels, læg skiver af bacon over samt agurker og løgringe, og slut af med topbollen, som også er smurt med hummus.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.
