Sprød rosenkålssalat med æbler, pærer og ristede hasselnødder
Opskrift på den nem og mega lækker rosenkålssalat

Den her salat smager helt fantastisk, og så er den bare vanvittig nem at lave. Den er sprød og frisk og toppet med en enkelt og lækker marinade.

Sprød rosenkålssalat med æbler, pærer og ristede hasselnødder
Opskrift på den nem og mega lækker rosenkålssalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 20
rosenkål
- 1
æble
- 1
pære
- 2 spsk
olivenolie
- 1 spsk
citronsaft
- 1 spsk
honning
- 1 tsk
dijonsennep
-
Salt og peber
-
Ristede hasselnødder, – find opskriften på ristede hasselnødder her
-
Tørrede tranebær
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland olivenolie, citronsaft, honning og sennep og smag dressingen til med salt og peber.
- Skyld rosenkålene grundigt og fjern de yderste grimme blade.
- Skær det groveste stykke af bunden og fjern forsigtigt de største blade fra alle rodenkålene og læg dem til side.
- Snit de små rosenkålshoveder fint.
- Skyld æble og pære, og skær dem ud i tynde skiver.
- Anret salaten i en stor tallerken, både fintsnittede rosenkål, og de hele blade.
- Stik skiver af æble og pære ned imellem og top salaten af med ristede hasselnødder og tørrede tranebær.
- Fordel dressingen over salaten lige inden servering.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
