
Nem og lækker hjemmelavet chokoladesauce, – perfekt som topping på is og andre desserter, på en smoothie bowl eller endda over en portion overnight oats.
Den er super nem at lave, – vær opmærksom på, at serveres chokoladesaucen ikke med det samme vil den sætte sig når den kommer på køl, – lun den da forsigtigt op i en gryde eller over et vandbad.

Chokoladesauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 100 g
mørk chokolade, grofthakket
- 1 1/2 dl
piskefløde
- Et nip salt
Sådan gør du
- Varm fløden i en gryde til den lige akkurat danner små bobler i siden, ca. 80 grader, - den må ikke koge.
- Tag gryden af blusset og tilsæt hakket chokolade og rør til chokoladesaucen har en ensartet og blank overflade.
- Smag chokoladesaucen til med et nip salt.
- NB! Serveres chokoladesaucen ikke med det samme vil den sætte sig når den kommer på køl, - lun den da forsigtigt op i en gryde eller over et vandbad.
