
De her tortilla hapser med tunsalat er den ultimative fingerfood – nemme at lave, lækre at spise og perfekte til alt fra studentergilde, fødselsdag og picnic til en helt almindelig sommerdag med lækker snack-stemning.
Opskriften er baseret på en sundere tunsalat, som smøres ud på bløde tortilla wraps. Herfra toppes de med sprød salat, rød spidskål, grøn peber og frisk spinat, inden de rulles stramt sammen, skæres i små bidder og stikkes med tandstikker – så de bliver til små, indbydende hapsere.
De er:
- Super nemme og hurtige at lave
- Lettere og sundere end de klassiske tunruller
- Smækfyldt med smag og friskhed
- Perfekte både som forret, snack eller på buffetbordet
Bonus: Du kan sagtens forberede dem nogle timer i forvejen – bare opbevar dem tildækket i køleskabet, så holder de sig friske og fine til festen.

Tortilla hapser med tunsalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 ds tun
- 3 spsk creme fraiche – gerne 9%
- 2 spsk mayonnaise – gerne let
- 2 forårsløg, fintsnittet
- 2 spsk syltede agurker, finthakket
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 citron, saften
- Salt og friskkværnet peber
Derudover
- 4 store tortillapandekager
- 1 grøn peber, skåret i strimler
- 1/4 rødt spidskål, fintsnittet
- 4 håndfulde spinat
- 4 håndfulde frisk salat
- Tandstikker
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Hæld ingredienser til tunsalaten i en skål, og rør dem godt sammen. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber – og tilsæt evt. mere creme fraiche hvis du synes den skal være en smule mere cremet.
- Fordel tunsalaten på de 4 wraps, og smør det ud, og top med peberfrugt, snittet spidskål, spinat og salat.Rul dine tortillas stramt, og pak dem evt. i madpakkepapir så de holder formen.
- Sæt tandstikker i langs kanten hvor de er samlet, og skær hver tortilla i 6-8 stykker. Drys evt. med lidt grønt på toppen inden servering.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.