
Det er vist ingen hemmelighed at vi herhjemme er vilde med salater i alle afskygninger, og gerne nogle med god fylde, så de mætter godt.
Denne syrlige spidskålssalat er god som tilbehør til alt slags kød, den er dejlig frisk og kan laves året rundt.
Den kræver kun få ingredienser og er super nem at lave. Jeg kan godt lige salater man nemt og hurtigt kan bikse sammen ud af få ingredienser fra køleskabet.

Syrlig spidskålssalat med perlebyg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Saleten
- 100 g
perlebyg, kogt som anvist på emballagen
- 1/2
rødt spidskål
- 2 store håndfulde persille, hakket
Dressing
- 1/2
økologisk citron, saften og fintrevet skal heraf
- 1/2 dl
olivenolie
- 1 tsk
honning
- 1 nip
sukker
-
Salt og peber
-
Ristede hasselnødder, saltede mandler eller lignende som topping
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Kog perlebyg som anvist på emballagen og skyl grundigt i kold vand bagefter.
- Snit spidskålen fint og bland den med hakket persille og den kolde perlebyg.
- Rør ingredienserna til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
- Vend dressingen i salaten inden servering og top med ristede nødder, kerner eller lignende.
Noter
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.