Stegt kylling med kartofler, burrata og pesto - Opskrift på kylling med burrata og pesto

Stegt kyllingbryst med sprøde kartofler, pesto og burrata

Stegt kyllingbryst med sprøde kartofler, pesto og burrata
Opskrift på stegte kyllingebryster serveret med stegte kartofler, pesto og burrata.
Stegt kylling med kartofler, burrata og pesto - Opskrift på kylling med burrata og pesto

Saftig kyllingebryst stegt på panden, serveret med sprøde stegte kartofler, burrata og pesto.
Nem og lækker hverdags mad, der kan stå på bordet på en halv times tid.
Retten kan serveres året rundt, den gør sig lige så godt på en kold vinderdag, som en solrig sommerdag.
Jeg serveres kartoflerne på en bund af ruccolasalat, – bryder du dig ikke om ruccola, kan du skifte det ud med baby spinat, salatmix eller feldsalat.

Stegt kylling med kartofler, burrata og pesto - Opskrift på kylling med burrata og pesto

Stegt kyllingbryst med sprøde kartofler, pesto og burrata

Opskrift på stegte kyllingebryster serveret med stegte kartofler, pesto og burrata.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Kartoffelsalat, Sommermad
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Stegt kylling

  • 4 stk kyllingebryster – ca. 600 g
  • 1 dl hvedemel
  • 25 g smør
  • 2-3 spsk olie
  • Salt og peber

Kartoflerne

Sådan gør du

  • Rens kartoflerne fri for urenheder, og dup dem tørre. Halver nogle af dem, og lad gerne andre forblive hele. 
    Lad gerne skrællen blive på, – det gør salaten rustik og lækker.
  • Varm en sjat olie på panden, og steg kartoflerne ved middelvarme til de er gyldne, sprøde og møre i midten. Det er vigtigt de steger i olien, og ikke kun små simrer. Krydr kartoflerne med salt og friskkværnet peber når de er færdige.
    Du kan også tilberede dem i ovn eller airfryer. Vend dem med olie, og krydr med salt og peber, og giv dem 30-40 minutter ved 180 grader – almindelig ovn, eller airfryer i ca. 25 minutter ved 160 grader.
    Stegt dine kyllingebryster når der er ca. 15 minutter tilbage af tilberedningtiden.
  • Krydr kyllingen med salt og peber, og vend derefter stykkerne i mel.
  • Smelt smørret på en pande med lidt olie, og steg kyllingen ved middel varme, til den er gennemstegt og gylden på begge sider.
  • Fordel ruccolasalaten på 4 tallerkener sammen med de stegte kartofler, og læg et kyllingebryst ved hver.
  • Top kartoflerne med burrata, pesto og friskkværnet peber.

Stegt kylling med kartofler, burrata og pesto - Opskrift på kylling med burrata og pesto
Stegt kylling med kartofler, burrata og pesto – Opskrift på kylling med burrata og pesto

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)