Sprøde jordskokke chips
Opskrift på lækre sprøde jordskokkechips

Lækre sprøde jordskokke chips, – super nemme at lave og så smager de fantastisk.
Brug dem til topping på risotto og supper, til snacks eller som tilbehør til en god bøf eller kylling.

Sprøde jordskokke chips
Opskrift på lækre sprøde jordskokkechips
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g
jordskokker
- 1 l
rapsolie
-
Salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Rens jordskokkerne fri for urenheder, men lad skrællen blive på.
- Skær jordskokkerne i tynde skiver på ca. 1 mm., – det gøres nemmest på et mandolinjern.
- Varm olien op til 160-180 grader og fritter jordskokkerne lidt af gangen til de er gyldne og sprøde.
- Tag dem op med en hulske og lad dem suge på lidt køkkenrulle, og drys med salt.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Kan man lave dem dagen inden de skal bruges uden de mister sprødhed? 🙂
Hej Emma
Det kan du sagtens gøre, bare du husker at opbevare dem i en lufttæt beholder, og selvfølgelig ført lader dem køle helt af 🙂
Kh Dianna