Sprød parmaskinke i ovn - Nem og lækker topping til alt

Sprød parmaskinke i ovn

Sprød parmaskinke i ovn
Opskrift på sprød parmaskinke lavet i ovnen.
Sprød parmaskinke i ovn - Nem og lækker topping til alt

Sprød parmaskinke i ovn – nem og smagfuld topping til salater og sandwich.

Sprød parmaskinke er virkelig sådan en lille game changer i køkkenet – det smager vildt godt, er supernemt at lave og kan bruges til næsten alt.
Den sprøde, salte skinke er perfekt som topping til salater, på smørrebrød, ovenpå æggekagen, i en sandwich eller knækket i små stykker som drys på f.eks. en cremet pastaret eller en suppe.

Det hele klares nemt i ovnen – og du kan give den lidt ekstra karakter med frisk rosmarin, timian eller salvie, som bager med og afgiver masser af duft og smag undervejs.

Brug skinken som et sprødt modspil i bløde eller cremede retter – eller bare som en lille snack direkte fra bagepapiret.

Sprød parmaskinke i ovn - Nem og lækker topping til alt

Sprød parmaskinke i ovn

Opskrift på sprød parmaskinke lavet i ovnen.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Snack, Tilbehør
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 8-12 skiver parmaskinke (eller serrano)
  • Lidt olie – gerne på spray
  • Evt. friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Fordel skinken på en pageplade med bagepapir. Det kan godt overlappe hinanden en smule, da det trækker sig sammen under tilberedning.
  • Spray toppen med en smule olie – eller pensl – hvis du ikke har spray, og krydr evt. med friskkværnet peber.
  • Bag det i midten af en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 8-10 minutter.
    Lad det køle let af inden servering.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)