
Lækkert stykke smørrebrød med panko paneret hellefisk, – et anderledes stykke en den klassiske rødspætte. Vi har serveret den med hjemmelavet grofthakket pickles rørt med mayonnaise, men man kan selvfølgelig også servere den med almindelig remoulade, mayo eller hvad man foretrækker.

Smørrebrød med panko paneret hellefisk og pickles
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Panko paneret hellefisk
- 4
stykker hellefisk (eller anden hvid fisk, f.eks. rødspætte eller issing)
- 2
æg, sammenpisket
- 4 spsk
hvedemel
- 4 dl
panko rasp
- 1 l
rapsolie
Derudover
- 4
skriver godt groft rugbrød, - prøv vores opskrift på lækkert surdejs rugbrød
- 8 spsk pickles (eller remoulade), - prøv denne lækre pickles der smager fantastisk alene eller blandet med mayonnaise
- 4 spsk
god mayonnaise
-
Sprøde salater og frisk dild
Sådan gør du
- Hæld olien i en gryden og varm den godt op, - ca. 165 grader.
- Rens og skyl fiske stykkerne, og dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
- Vend fiskestykkerne i mel, derefter sammenpisket æg og til sidst i panko rasp.
- Fritter stykkerne til de er gyldne og sprøde og lad dem derefter hvile på lidt køkkenrulle.
- Hak din pickles på et spækbræt til den har en grov konsistens. Bland den med mayonnaisen, og undlad for meget af pickles marinaden så din hjemmerørte remoulade ikke bliver for tynd.
- Anret rugbrødet med sprøde salater, friteret hellefisk og top med pickles/remoulade og friske dild kviste.
