
Nem, lækker og super simpel sandwich med vesterhavsost, salater, syltede rødløg og sennepsmayo.
Denne sandwich er inspireret af en sandwich jeg fik på et lille hyggeligt lokalt øko bageri i sommers, – da vi var på tur til Møns Klint. I den sandwich var der ikke engang salat, – men den enkelthed den havde var simpelthen super lækker.
I mayonnaisen skal der bruges en dijonsennep og en gul sennep, og af gul sennep vil jeg altid anbefale French’s classic yellow, den er virkelig lækker, – og på ingen måde så sød som en sød gul sennep. Så bare en varm anbefaling herfra.

Sandwich med vesterhavsost og senneps mayonnaise
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
lækre sandwich brød, – evt. lunet i ovnen
- 6 skiver
vesterhavsost, gode tykke skiver
- 2 håndfulde
blandet salat
- 16
ringe syltede rødløg
Senneps mayonnaise
- 1 dl
god mayonnaise, – jeg bruger altid Hellmann’s eller hjemmelavet mayonnaise
- 2 tsk
gul sennep
- 1/2 tsk
dijonsennep
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland mayonnaisen med begge slags sennep og smag til med salt og peber.
- Lun evt. brødene i ovnen og lad dem køle let af inden dine sandwich samles.
- Smør underbollerne med senneps mayonnaise og top med en håndfuld salat på hver, skiver af vesterhavsost og syltede rødløg.
- Smør overbollerne med mayonnaisen, læg denne på din sandwich og server.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


