Quinoafrikadeller med friske urter
Opskrift på de lækreste vegetarfrikadeller med quinoa og friske urter.

Lækre sprøde vegetarfrikadeller med quinoa og friske urter, – fyld med gode proteiner og vitaminer.
De her quinoadeller smager fuldstændig fantastisk, – de er super nemme at lave og så er de virkelig sunde.
Quinoa har i sig selv en skøn nøddeagtig smag, og sammen med bl.a. frisk persille, ramsløg og spidskommen får du de lækreste velsmagende quinoafrikadeller.

Quinoafrikadeller med friske urter
Opskrift på de lækreste vegetarfrikadeller med quinoa og friske urter.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 dl
lys quinoa
- 2
gulerødder, groftrevet
- 1/2
squash, groftrevet
- 1
løg, finthakket
- 1 stor håndfuld
bredbladet persille, finthakket
- 1 håndfuld ramsløg , finthakket (hvissæson) – kan erstattes af 1-2 fed hvidløg, revet
- 1/2 dl
havregryn
- 1 dl
rasp
- 3
æg
- 1/2
citron, saften heraf
- 1 tsk
spidskommen
- 1 tsk
stødt koriander
- 1/2 tsk
chilipulver
-
Salt og peber
-
Rapsolie
Sådan gør du
- Kog quinoaen som beskrevet på pakken, og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand. Lad dem dræne godt i en sigte i 15-20 min.
- Bland quinoaen med gulerødder, squash, løg, persille og ramsløg, og rør det godt sammen.
- Tilsæt havregryn, rasp og krydderier og smag til med salt og peber.
- Rør æggene i farsen og lad den hvile i 15 min.
- Form frikadellerne i hånden, det er det nemmeste. Mas farsen godt sammen, og steg frikadellerne i rigeligt rapsolie på en pande ved middel varme.

