Quinoafrikadeller - Opskrift på quinoadeller med friske urter

Quinoafrikadeller med friske urter

Quinoafrikadeller - Opskrift på quinoadeller med friske urter
Quinoafrikadeller med friske urter
Opskrift på de lækreste vegetarfrikadeller med quinoa og friske urter.
4.86 fra 7 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Lækre sprøde vegetarfrikadeller med quinoa og friske urter, – fyld med gode proteiner og vitaminer.
De her quinoadeller smager fuldstændig fantastisk, – de er super nemme at lave og så er de virkelig sunde.
Quinoa har i sig selv en skøn nøddeagtig smag, og sammen med bl.a. frisk persille, ramsløg og spidskommen får du de lækreste velsmagende quinoafrikadeller.

Quinoafrikadeller - Opskrift på quinoadeller med friske urter

Quinoafrikadeller med friske urter

Opskrift på de lækreste vegetarfrikadeller med quinoa og friske urter.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.86 fra 7 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 dl

    lys quinoa

  • 2

    gulerødder, groftrevet

  • 1/2

    squash, groftrevet

  • 1

    løg, finthakket

  • 1 stor håndfuld

    bredbladet persille, finthakket

  • 1 håndfuld ramsløg , finthakket (hvissæson) – kan erstattes af 1-2 fed hvidløg, revet
  • 1/2 dl

    havregryn

  • 1 dl

    rasp

  • 3

    æg

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 1 tsk

    spidskommen

  • 1 tsk

    stødt koriander

  • 1/2 tsk

    chilipulver

  • Salt og peber

  • Rapsolie

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Kog quinoaen som beskrevet på pakken, og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand. Lad dem dræne godt i en sigte i 15-20 min.
  • Bland quinoaen med gulerødder, squash, løg, persille og ramsløg, og rør det godt sammen.
  • Tilsæt havregryn, rasp og krydderier og smag til med salt og peber.
  • Rør æggene i farsen og lad den hvile i 15 min.
  • Form frikadellerne i hånden, det er det nemmeste. Mas farsen godt sammen, og steg frikadellerne i rigeligt rapsolie på en pande ved middel varme.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Quinoafrikadeller - Opskrift på quinoadeller med friske urter
Quinoafrikadeller – Super lækker vegetarfrikadelle med masser af smag.
Quinoafrikadeller - Opskrift på quinoadeller med friske urter
Lækre sprøde quinoafrikadeller på panden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)