Pizza med salsiccia, svampe og løg - Opskrift på pizza

Pizza med salsiccia, svampe og løg

Pizza med salsiccia, svampe og løg - Opskrift på pizza
Pizza med salsiccia, svampe og løg
Opskrift på lækker smagfuld pizza med italiensk pølse (salciccia/salsiccia), svampe og løg - masser af mozzarella og parmesan.
4.83 fra 17 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Vanvittig lækker pizza med den skønne italienske salsiccia, svampe og løg – mozzarella og parmesan.
Masser af knald på smagene, snaske og lækker – en af vores nye favoritter.
Salsiccia er en italiensk pølse, – godt krydret og med masser af smag, vi er blevet helt vilde med den herhjemme. Den er fantastisk som fyld i f.eks. kyllingebryster, i pastaretter – og virkelig også på pizzaer.
Man kan få den i forskellige varianter, nogle med chili, nogle med andre krydderier – så kig på pakken og vælg den du foretrækker.
Top pizzaen med friskkværnet peber og frisk basilikum, – enkelt, godt og møg lækkert.

Pizza med salsiccia, svampe og løg - Opskrift på pizza

Pizza med salsiccia, svampe og løg

Opskrift på lækker smagfuld pizza med italiensk pølse (salciccia/salsiccia), svampe og løg – masser af mozzarella og parmesan.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.83 fra 17 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej – klik her
  • 300 g salsiccia – ferske pølser
  • 3-4 friske mozzarellaer
  • 100 g parmesan, revet
  • 8 champignon, skåret i skiver
  • 1 løg, skåret i ringe
  • Salt og peber
  • Evt. frisk basilikum – til servering
  • 1 portion pizzasauce – klik her

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør bundene med pizzasauce, og fordel mozzarellaen på bundene.
  • Mas kødet ud af pølserne, og fordel det i klumper på bundene, – og læg derefter skiver af champignon og løg på pizzaerne.
  • Drys med parmesan og krydr med salt og peber.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
  • Giv hver pizza lidt friskkværnet peber og evt. lidt hakket frisk basilikum inden servering.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Pizza med salsiccia, svampe og løg - Opskrift på pizza
Pizza med salsiccia, svampe og løg – Opskrift på pizza
Pizza med salsiccia, svampe og løg - Opskrift på pizza
Pizza med salsiccia, svampe og løg – Opskrift på pizza

Kommentarer

  1. Maj-Britt Sørensen

    5 stars
    Den var super god og masser af velsmag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)