Mango nicecream
Opskrift på nicecream med mango og banan.

Lækker cremet nicecream lavet med mango og banan, – en sund og lækker snack, eller server den som en let sommerdessert, eller til morgenmad evt. toppet med lidt sprød granola.
Det tager ikke mere end 10 minutter at bikse en nicecream sammen, – og det smager bare helt vidunderligt. Ønsker du ikke græskyoghurt i kan du erstatte med en anden for for mælkeprodukt eller laktosefri alternativer. Bruges et flydende alternativ skal du starte med 1/2 dl – og juster selv konsistensen derefter.

Mango nicecream
Opskrift på nicecream med mango og banan.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 350 g mango, frosne
- 2 bananer, frosne – ca. 250 g
- 1 dl græsk yoghurt
- 1/2 lime, saften her
- Evt. limeskal til toppen
Sådan gør du
- Tag bananer og mango ud af fryseren 5 minutter før de skal blendes, – begge dele skal være i store tern.
- Hæld bananer og mango i en blender sammen med yoghurt og limesaft, og kør den til du har en lækker cremet konsistens.*Skrab kanterne ned en enkelt gang undervejs hvis der er behov for det.
- Hæld din nicecream i to skåle, top med fintrevet limeskal og server straks.

