Sprød kålsalat
Opskrift på en nem og lækker kålsalat
Et skønt mix af grøn og rød spidskål samt lækker sprøde rosenkåls blade, tranebær og ristede hasselnødder.
En super lækker salat, – helt enkelt med de smukkeste farver.

Sprød kålsalat
Opskrift på en nem og lækker kålsalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1/4 rødt spidskål, fintsnittet
- 1/4 grønt spidskål, fintsnittet
- 15 rosenkål
-
Lidt tørrede tranebær
-
Ristede hasselnødder, – find opskriften på ristede hasselnødder her
- 3 spsk
olivenolie
- 1 spsk
æblecidereddike
- 1 spsk
citronsaft
- 1 spsk
honning
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Bland olivenolie, æblecidereddike, citronsaft, honning og smag dressingen til med salt og peber.
- Skyld rosenkålene grundigt og fjern de yderste grimme blade.
- Skær det groveste stykke af bunden og fjern forsigtigt de største blade fra alle rodenkålene og læg dem til side.
- Snit de det der er tilbage af rosenkålshoveder fint.
- Anret nu salaten i en dyb tallerken eller lignende og bland de snittede kål godt sammen. Hæld det meste af dressingen ud over.
- Stik nu de hele rosenkålsblade ned i salaten, og fordel lidt tranebær og ristede hasselnødder og hæld til sidste det sidste dressing over.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

