Kålsalat - Opskrift på nem og lækker kålsalat

Sprød kålsalat

Sprød kålsalat
Opskrift på en nem og lækker kålsalat
Kålsalat - Opskrift på nem og lækker kålsalat

Et skønt mix af grøn og rød spidskål samt lækker sprøde rosenkåls blade, tranebær og ristede hasselnødder.
En super lækker salat, – helt enkelt med de smukkeste farver.

Kålsalat - Opskrift på nem og lækker kålsalat

Sprød kålsalat

Opskrift på en nem og lækker kålsalat
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.50 fra 4 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1/4 rødt spidskål, fintsnittet
  • 1/4 grønt spidskål, fintsnittet
  • 15 rosenkål
  • Lidt tørrede tranebær

  • Ristede hasselnødder, – find opskriften på ristede hasselnødder her

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 1 spsk

    æblecidereddike

  • 1 spsk

    citronsaft

  • 1 spsk

    honning

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland olivenolie, æblecidereddike, citronsaft, honning og smag dressingen til med salt og peber.
  • Skyld rosenkålene grundigt og fjern de yderste grimme blade.
  • Skær det groveste stykke af bunden og fjern forsigtigt de største blade fra alle rodenkålene og læg dem til side.
  • Snit de det der er tilbage af rosenkålshoveder fint.
  • Anret nu salaten i en dyb tallerken eller lignende og bland de snittede kål godt sammen. Hæld det meste af dressingen ud over.
  • Stik nu de hele rosenkålsblade ned i salaten, og fordel lidt tranebær og ristede hasselnødder og hæld til sidste det sidste dressing over.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)