
Et skønt mix af grøn og rød spidskål samt lækker sprøde rosenkåls blade, tranebær og ristede hasselnødder.
En super lækker salat, – helt enkelt med de smukkeste farver.

Sprød kålsalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1/4 rødt spidskål, fintsnittet
- 1/4 grønt spidskål, fintsnittet
- 15 rosenkål
-
Lidt tørrede tranebær
-
Ristede hasselnødder, - find opskriften på ristede hasselnødder her
- 3 spsk
olivenolie
- 1 spsk
æblecidereddike
- 1 spsk
citronsaft
- 1 spsk
honning
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Bland olivenolie, æblecidereddike, citronsaft, honning og smag dressingen til med salt og peber.
- Skyld rosenkålene grundigt og fjern de yderste grimme blade.
- Skær det groveste stykke af bunden og fjern forsigtigt de største blade fra alle rodenkålene og læg dem til side.
- Snit de det der er tilbage af rosenkålshoveder fint.
- Anret nu salaten i en dyb tallerken eller lignende og bland de snittede kål godt sammen. Hæld det meste af dressingen ud over.
- Stik nu de hele rosenkålsblade ned i salaten, og fordel lidt tranebær og ristede hasselnødder og hæld til sidste det sidste dressing over.