
Lækker sprød græsk salat der smager af sol og sommer, og som forkæler øjnene med den skønne farvekombination.
Denne græske salat er super nem at lave, og så smager den bare afsindig godt. Den passer perfekt til alle former for grillet kød eller alene med et friskbagt flute eller pitabrød.

Græsk salat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1/2
agurk
- 1
rød peberfrugt
- 1/2 grøn peberfrugt
- 14
cherrytomater
- 1
lille rødløg
- 120 g feta, gerne et stykke skåret i tern
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 1 glas oliven, sorte eller grønne
- 1/2 dl
olivenolie
- 1 fed
hvidløg, fintrevet
- 1/2 tsk
dijon sennep
- 1 tsk
honning
- 2 tsk
god mørk balsamico
- 1 spsk
citronsaft
- 1 1/2 tsk
oregano
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Rør olivenolie sammen med dijon, honning og balsamico, - rør til sennepen er rørt ind i de andre ingredienser.
- Tilsæt hvidløg, citronsaft og oregano og rør det godt sammen.
- Smag til sidst til med salt og peber, og stil marinaden til side.
- Halver agurken og fjern evt. kernerne med en ske. Skær agurken i smalle skiver.
- Skær peberfrugt og rødløg i strimler og halver tomaterne.
- Bland alle grøntsagerne med oliven, persille og feta, hæld marinaden over og vend det godt sammen.




Fantastisk salat med masser af smag som mætter godt
Hejsa
tusind tak for den søde besked, – det er jeg glad for at høre 🙂
Dbh Dianna
Hej.
Hvor længe kan salaten stå, før den skal serveres?
Hej Sidsel
Den kan sagtenes laves tidligere på dagen 🙂
Kh Dianna
Lækker salat med smagfuld dressing, og hvor mængden er dressing er perfekt, så salaten ikke sejler.
Hej Sidsel
Hvor er det dejligt at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Super lækker
Tusind tak Silvia 🙂
Kh Dianna