
Lækker cremet dressing fyldt med knust feta og frisk purløg.
Denne her dressing smager simpelthen fantastisk, den passer perfekt til alverdens salater, i en bagt kartoffel, til kød og pitabrød. Dressingen tager ingen tid at lave og den holder sig perfekt på køl.

Cremet fetadressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 dl
creme fraiche, - gerne 18%
- 100 g
feta
- 2 spsk
finthakket purløg
- 1 tsk
æblecidereddike
- 1/2 tsk
dijon
- 1/4 tsk
hvidløgspulver
- 1/4 tsk
løg pulver
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Rør creme fraiche, dijonsennep, purløg, æblecidereddike og krydderier sammen i en skål.
- Smuldr fetaen i blandingen og rør det godt ind i dressingen, og smag til med salt og peber.
- Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.

