Cremet fetadressing
Opskrift på frisk og cremet fetadressing.

Lækker cremet dressing fyldt med knust feta og frisk purløg.
Denne her dressing smager simpelthen fantastisk, den passer perfekt til alverdens salater, i en bagt kartoffel, til kød og pitabrød. Dressingen tager ingen tid at lave og den holder sig perfekt på køl.

Cremet fetadressing
Opskrift på frisk og cremet fetadressing.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 dl
creme fraiche, – gerne 18%
- 100 g
feta
- 2 spsk
finthakket purløg
- 1 tsk
æblecidereddike
- 1/2 tsk
dijon
- 1/4 tsk
hvidløgspulver
- 1/4 tsk
løg pulver
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Rør creme fraiche, dijonsennep, purløg, æblecidereddike og krydderier sammen i en skål.
- Smuldr fetaen i blandingen og rør det godt ind i dressingen, og smag til med salt og peber.
- Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 136 kcal
Protein (g) : 5g
Fedt (g) : 12g
Kulhydrat (g) : 4 g
Mættede fedtsyrer : 6 g
Sukkerarter : 2 g
Salt : 167 mg

