Brownie
Opskrift på den lækreste brownie, - intens chokolade, svampet og lækker.Denne opskrift giver til en bradepande på ca. 30×22 cm

Lækker klassisk chokolade brownie med masser af intens chokolade smag, – saftig og bare helt fantastisk. Den er ufattelig nem at bage, og så holder den sig dejlig frisk og saftigt hvis den opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.
Server den alene eller med en kugle vaniljeis til og friske jordbær.

Brownie
Opskrift på den lækreste brownie, – intens chokolade, svampet og lækker.Denne opskrift giver til en bradepande på ca. 30×22 cm
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g mørk chokolade – 70%
- 140 g smør
- 4 æg
- 80 g hvedemel
- 250 g sukker
- 1/2 dl kakaopulver
- 1/2 tsk salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Smelt smørret ved svag varme, sluk for blusset og rør chokoladen ud heri.
- Pisk æg og sukker til en luftig masse.
- Sigt mel, salt og kakao i æggemassen og vend det forsigtigt sammen.
- Vend til sidst smør og chokolade blandingen i af et par omgange.
- Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag kagen i en forvarmet ovn i ca. 25 min. ved. 175 grader.
- Lad kagen køle let af inden den skæres ud. Opbevar kagen i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Hej Dianna
Mht chokoladen i denne brownie samt blondie udgaven, hvor stor betydning har kvaliteten? F.eks.(chokoladeknapper / bagechokolade / Lind chokolade)
De bedste hilsner samt et bragende godt nytår
Trine
Hvis man vil lave en hel bradepande, skal man så doble op?
Hej Aleksandra
Hvis det ee en bradepande som passer til ovnen så ville jeg prøve med 2 1/2-3 portioner 🙂
Kh Dianna
Kan den fryses?
Hej Eva
Det kan den sagtens ja:)
Kh Dianna