
Brændte mandler hører sig julen til, – de smager så skønt og der er intet bedre en den skønne duft af kanel der breder sig i køkkenet, når man laver disse brændte mandler.
Det er super nemt at lave brændte mandler selv, og så er det bare så hyggeligt med lidt julehygge i køkkenet.
Man skal dog have en vis portion tålmodighed, for det tager altså lidt tid, – men det er ventetiden værd.
Skænk en portvin og kom i gang 😉

Brændte mandler med kanel
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g
mandler
- 180 g
rørsukker
- 4 spsk
vand
- 2 tsk
kanel
Sådan gør du
- Hæld alle ingredienserne på en panden og varm den langsomt op, - rør i mandlerne undervejs.
- Lad mandlerne stå ved middel varme, rør hele tiden undervejs.
- Sukkeret vil først smelte for derefter at blive tørt igen, det er helt korrekt, og man skal blot fortsætte med at røre.
- Når sukkeret er krystalliseret igen vil det så småt begynde at sætte sig fast om mandlerne.
- Lad dem stå ved middel varme under konstant omrøring, og vent på at sukkeret smelter let omkring mandlerne, vend dem hurtigt, så den smeltede sukker bliver fordelt på mandlerne. Det er kun lige overfladen der skal smelte, ellers bliver de alt for hårde.
- Fordel derefter mandlerne på et stykke bagepapir, og lad dem køle helt sf inden de hældes på et glas eller en anden lufttæt beholder.


Skøn opskrift, tak for den.
Lækre snacks, nemme og hurtige at lave. Super god og enkel opskrift.
Hej Susan
Åhhh tak for din besked altså 🙂
Kh Dianna