Borddækning & indretning

Borddækning inspiration
Borddækning inspiration

Jeg elsker at dække et smukt bord og pynte op til diverse højtider.For mig er et smukt dækket bord mindst lige så vigtigt som maden der skal serveres.

Det giver en helt anden oplevelse når man sidder ved et bord hvor man kan mærke at der er tænkt over detaljerne, og det er en stor fornøjelse når man selv bagefter tænker wow det ser godt ud. Man behøver ikke alverden for at dække et smukt bord, tag lidt grønt ind fra haven, – friske blomster, æbler, grene, blade, kogler eller lignende, – alt efter årstiden.

Skønne rustikke stofservietter pynter på ethvert bord og prøv at mixe en masse lysestager, – nye som gamle, det er møg hyggeligt med levende lys når mørket falder på. Hold det enkelt i farverne eller lad hele farvepaletten pryde dit bord, igen – alt efter årstid og hvad du dækker op til.Brug lidt tid på at tænke hvad der kunne passe godt sammen, og duer det ikke, for det hænder jo at idéen ikke lige er som forventet, så fint på noget andet, – det skal være hyggeligt og en glæde at dække et smukt bord, så både du og dine gæster for den skønne oplevelse når I sidder der.

Jeg vil løbende poste billeder herinde fra borddækninger, hvor jeg kort beskriver hvad jeg har brugt og i hvilken anledning der er pyntet op til, –  hvis der måtte være en, for der behøver bestemt ikke være en anledning.

Når venner og familie kommer på besøg fortjener de også det bedste.

Se det kæmpe store udvalg af festartikler og bordpynt via Luxit.dk.