
Let og lækker avocado toast serveres med spejlæg, – perfekt både morgen, middag og aften.
Kombinationen er virkelig lækker, og de bløde blommer fra æggene, uhmm altså.
Hvis du ønsker en grovere version kan den med fordel laves med rugbrød, – den kan også laves i blot 2 lag fremfor 3 🙂

Avocado toast med spejlæg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 6 skiver
toastbrød eller lignende
- 4
æg
- 2 håndfulde
ruccola
- 2
avocado
-
Chiliflager
-
Salt og peber
-
Olie
Sådan gør du
- Varm en pande med en smule olie og steg spejlæggene ved svag varme til de er tilberedt som ønsket.
- Rist brødskiverne i en brødrister, på en panden eller lignende.
- Skrab frugtkødet ud af begge avocadoer og mos det groft, - krydr med salt og peber.
- Top alle brødskiver med avocado og drys med chiliflager.
- Fordel ruccolasalat ovenpå den nederste brødskive, efterfulgt af et spejlæg og derefter midterste brødskive. Top igen med ruccola, spejlæg og slut af med den sidste brødskive.

