Avocado toast med spejlæg
Opskrift på nem og lækker toast med avocado og spejlæg.
 Let og lækker avocado toast serveres med spejlæg, – perfekt både morgen, middag og aften.
Kombinationen er virkelig lækker, og de bløde blommer fra æggene, uhmm altså.
Hvis du ønsker en grovere version kan den med fordel laves med rugbrød, – den kan også laves i blot 2 lag fremfor 3 🙂

Avocado toast med spejlæg
Opskrift på nem og lækker toast med avocado og spejlæg.
		
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
      
		
		
	Video af opskriften
Ingredienser
- 6 skiver  toastbrød eller lignende 
- 4  æg 
- 2 håndfulde  ruccola 
- 2  avocado 
-  Chiliflager 
-  Salt og peber 
-  Olie 
Sådan gør du
- Varm en pande med en smule olie og steg spejlæggene ved svag varme til de er tilberedt som ønsket.
- Rist brødskiverne i en brødrister, på en panden eller lignende.
- Skrab frugtkødet ud af begge avocadoer og mos det groft, – krydr med salt og peber.
- Top alle brødskiver med avocado og drys med chiliflager.
- Fordel ruccolasalat ovenpå den nederste brødskive, efterfulgt af et spejlæg og derefter midterste brødskive. Top igen med ruccola, spejlæg og slut af med den sidste brødskive.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.



 
        
 
    