Asiatisk marineret svinekam - Opskrift på grillet svinekam

Asiatisk marineret svinekam

Asiatisk marineret kamsteg
Opskrift på den lækreste asiatisk marinerede kamsteg, - masser af smag og dejlig saftig.
Asiatisk marineret svinekam - Opskrift på grillet svinekam

Nemt og lækkert stykke kød at smide på grillen, masser af smag og super saftigt.
Denne lækre svinekam serverede jeg med min kolde asiatiske nudelsalat, – virkelig lækker kombi, og rent faktisk samme marinade jeg bruger til både kød og salat, så bliver det ikke nemmere.
Sørg for ikke at overtilberede svinekammen, så vil resultatet blive til den tørre side. Svinekam er ultra magert, men holdes temperaturen ved de 62-65 grader ved tilberedning, så er resultatet saftigt, mørt og lækkert.

Asiatisk marineret svinekam - Opskrift på grillet svinekam

Asiatisk marineret kamsteg

Opskrift på den lækreste asiatisk marinerede kamsteg, – masser af smag og dejlig saftig.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.65 fra 17 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Asien
Samlet tid: 1 time
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 svinekam uden svær, ca. 1,2 kg
  • 1 dl soya
  • 2 spsk sesam
  • 1 spsk fintrevet ingefær, ca. 2 cm
  • 2 fed hvidløg, fintrevet eller presset
  • 1/2-1 lime, fint revet skal og saften heraf

Sådan gør du

  • Bland soya med hvidløg, ingefær samt saft og fintrevet skal af 1/2 lime.
  • Rist sesamfrøene på en tør pande til de tager farve og afgiver aroma, og hæld dem ned i soyasaucen. Rør godt rundt. Smag til om den skal have mere limeskal og saft.
  • Rens svinekammen så den er fin ren og overhæld den med halvdelen af marinaden, – lad den gerne trække med marinaden 1 time eller mere, det er dog ikke et must.
  • Grill svinekammen direkte på risten eller tilbered den i ovnen, – pensl den med resten af marinaden undervejs, og vend den når halvdelen af tiden er gået. Den skal have ca. 45 min. ved 200 grader, – til den rammer en kerne temperatur på 62-65 grader, – lad den derefter trække i 5-10 min. inden den skæres ud.
    Jeg tilberedte den på grillen (under låg), – medium blus og vendte den af nogle omgange.
Asiatisk marineret svinekam - Opskrift på grillet svinekam
Asiatisk marineret svinekam – Opskrift på grillet svinekam
Kold asiatisk nudelsalat - Opskrift på nudelsalat med grøntsager
Kold asiatisk nudelsalat – Opskrift på nudelsalat med grøntsager

Kommentarer

  1. 4 stars
    WOW, det er en skøn ret.

Skriv et svar til Nini Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)