
Lækre sprøde pastinak fritter, – perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.
Herhjemme spiser vi rigtig mange rodfrugter, og vi tilbereder dem ofte som sprøde fritter i ovnen, på den måde er der også større chance for at pigerne vil spise dem.
De her ovnbagte sprøde pastinak fritter er super nemme at lave, og et rigtig godt alternativ til kartofler.

Sprøde pastinak fritter
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 kg
pastinakker
-
Lidt olivenolie
-
Salt
-
Krydderier efter eget ønske
Sådan gør du
- Skræl pastinakkerne og skær dem i grove fritter. Det er vigtigt de ikke er for tynde, så mister de hurtigt konsistensen indeni og bliver brankede i spidserne.
- Vend pastinak fritterne i lidt olivenolie og drys med salt og evt. krydderier.
- Fordel dem jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 30 min., eller til de er gyldne og sprøde.



Pingback: Lammeskank - Opskrift på rødvins braiseret skank med tilbehør